Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten Schilder showt bikini body in swimwear shoot

Flair TV: Kirsten Schilder showt bikini body in swimwear shoot

Op ons nieuwe kanaal Flair TV verschijnt iedere twee weken een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag is de tweede vlog van de brunette te zien, waarin te zien is hoe ze een bikinishoot gaat doen.

Bikinishoot Kirsten Schilder

In de nieuwste aflevering van Kirsten uit haar comfortzone is te zien hoe de Flair-vlogger iets gaat doen waar ze een jaar geleden waarschijnlijk ‘nee’ tegen had gezegd: een swimwear shoot. Op het strand poseert Kirsten in een wit badpak en wordt ze op de gevoelige plaat vastgelegd. Na afloop is ze ontzettend blij met het resultaat en mag ze zelfs al een paar kiekjes met ons delen. Ook praat ze met Marvy Rieder, model en initiatiefnemer van The Model’s Health Pledge, over zelfvertrouwen en onzekerheden in haar nieuwste vlog voor Flair TV.

Lees ook
Flair TV: Kirsten Schilder leert salsadansen met haar geliefde Nick

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.