Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten Schilder schuift aan in ‘Koffietijd’ en neemt je mee achter de schermen!

Flair TV: Kirsten Schilder schuift aan in ‘Koffietijd’ en neemt je mee achter de schermen!

Op Flair TV verschijnt vanaf nu iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin te zien is hoe ze aanschuift in ‘Koffietijd’.

Kirsten Schilder in ‘Koffietijd’

Afgelopen woensdag begon spannend voor Kirsten Schilder, want voor het eerst in haar leven mocht ze aan tafel schuiven in de live-uitzending van Koffietijd. ’s Ochtends vroeg stapte ze in de auto met haar steun en toeverlaat Nick, waarna ze werd klaargestoomd voor de show. Of ze zenuwachtig was? “Enorm”, zo geeft ze toe in haar nieuwe vlog voor Flair. Hoe het eraan toeging achter de schermen en hoe Nick vond dat zijn vrouw het deed? Ook dat zie je in de video bovenaan het artikel. Kijk mee!

Hieronder kijk je de uitzending van ‘Koffietijd’ met Kirsten terug. De tekst gaat verder onder de video.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Kirsten Schilder showt haar collectie voor Cyell en maakt speculaas met de kids

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)