Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten blikt met bijzondere beelden terug op zonnige gezinsvakantie in Tanzania

Flair TV: Kirsten blikt met bijzondere beelden terug op zonnige gezinsvakantie in Tanzania

Op Flair TV verschijnt iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin te zien is hoe ze geniet van het winterse weer én terugblikt op de reis die ze precies een jaar geleden maakte met Nick en hun gezin.

Gezinsvakantie Nick en Kirsten

Hoewel er nu niets meer van terug te zien is, hebben we een paar behoorlijk koude dagen achter de rug. Waar Nederland eerst bedekt werd door een witte deken van sneeuw, konden we even later massaal het natuurijs op. Ook Kirsten en haar gezin genoten van het winterse weer, ínclusief het opwarmen met een kop chocolademelk en een kaasfondue als avondeten.

Het winterse weer van afgelopen week is een groot contrast met waar Nick en Kirsten precies een jaar geleden in zaten. Samen met hun kinderen genoot het stel destijds van een bijzondere vakantie in het zonovergoten Tanzania. Met privébeelden blikken de twee terug op de mooie reis. Kijk je mee?

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Kirsten en Nick genieten van quality time en zó gaat thuisonderwijs eraan toe in huize Schilder

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker