Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: zó ging Pasen eraan toe in huize Schilder én Kirsten start met leuke, nieuwe uitdaging

Flair TV: zó ging Pasen eraan toe in huize Schilder én Kirsten start met leuke, nieuwe uitdaging

Op Flair TV verschijnt iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin onder meer te zien is hoe Pasen gevierd wordt in huize Schilder.

Drukke periode

Kirsten heeft in haar nieuwste vlog voor Flair weer een hoop leuke dingen te vertellen. Zo brengt ze onder meer in beeld hoe Pasen werd gevierd in huize Schilder. Omdat het met bakken uit de lucht kwam, had de brunette een leuk alternatief bedacht voor haar kinderen. En als we de beelden mogen geloven, was dat net zo gezellig. Ook stond er een spannende dag voor de deur: Jackie, de jongste spruit van Kirsten en Nick, ging namelijk voor het eerst naar school. Daarnaast was het ook voor Kirsten tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze begint namelijk aan een… nou, kijk zelf maar!

Lees ook
Kirsten: ‘Omdat er weinig te beleven is voor de kids, stond ‘paaseitjes verstoppen 2.0′ op het programma’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder)

Beeld: Sanne Bakker