Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten Schilder ziet wens in vervulling gaan en maakt zich ‘hart’ voor Stichting Het Vergeten Kind

Flair TV: Kirsten Schilder ziet wens in vervulling gaan en maakt zich ‘hart’ voor Stichting Het Vergeten Kind

Op Flair TV verschijnt iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin te zien is hoe ze samen met Nick in de auto stapt richting Utrecht. Er staan namelijk opnames op de planning voor Stichting Het Vergeten Kind, waarvoor Kirsten zich vanaf nu ‘hart’ maakt.

Kirsten en Stichting Het Vergeten Kind

Sinds kort mag Kirsten zich Vriend van Stichting Het Vergeten Kind noemen, iets waar ze apetrots op is. “Een van mijn wensen is in vervulling gegaan. Ik ben gevraagd voor een stichting waar ik me al jarenlang aan verbonden voel”, schreef ze er al over op Instagram. Voor Flair TV neemt ze je mee tijdens de campagne-opnames van Week van het Vergeten Kind, dat dit jaar in het teken staat van ‘Doorbreek het sociaal isolement’. Neem een kijkje achter de schermen in Kirsten’s vlog bovenaan dit artikel en vergeet vooral zelf niet een steentje bij te dragen. Maak jij je ook ‘hart’ voor vergeten kinderen?

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder)

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Waar blijft de tijd? Dochter Nick & Kirsten Schilder blaast tien kaarsjes uit

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker