Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kirsten en Nick genieten van quality time en zó gaat thuisonderwijs eraan toe in huize Schilder

Flair TV: Kirsten en Nick genieten van quality time en zó gaat thuisonderwijs eraan toe in huize Schilder

Op Flair TV verschijnt iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin te zien is hoe ze geniet van quality time met Nick én hoe een ochtend home schooling eraan toegaat in huize Schilder.

Nick en Kirsten genieten van quality time

Wandelen, we zijn het sinds coronatijden steeds meer en vaker gaan doen. Ook Kirsten en Nick maken graag een ommetje met z’n tweeën, zo is ook te zien in haar nieuwe vlog voor Flair TV. Terwijl de twee oudste kids bij vriendjes aan het spelen zijn en Nick’s ouders op Jackie passen, maakt het stel een wandeling onder het genot van een verse kop koffie.

Thuisonderwijs

Net als alle andere ouders in Nederland moeten ook Kirsten en Nick zich wagen aan thuisonderwijs, waar het de volgende ochtend dan ook weer tijd voor is. De brunette brengt in beeld hoe dat er bij hen thuis aan toegaat. Kijk je mee?

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Kirsten Schilder ziet wens in vervulling gaan en maakt zich ‘hart’ voor Stichting Het Vergeten Kind

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker