Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: neem een kijkje in het adembenemende huis – mét bijzonder verhaal – van hoofdredacteur Marije

Flair TV: neem een kijkje in het adembenemende huis – mét bijzonder verhaal – van hoofdredacteur Marije

Vanaf vandaag, 24 november om precies te zijn, ligt er naast ons Winterboek nóg een heerlijke special voor je klaar, namelijk de allereerste editie van Flair Wonen. Om dat te vieren geeft hoofdredacteur Marije Veerman een exclusief kijkje in haar prachtige huis.

Binnenkijken in het huis van Flair’s hoofdredacteur Marije

Samen met haar geliefde Franklin (37), zoon Kyano (12) en dochter Liv (8) woont Marije (37) in een adembenemende woning in het Noord-Hollandse Purmerend. Het is een huis met een bijzonder verhaal, veel herinneringen en een rijke geschiedenis, want het pand gaat al jaren mee in de familie van Marije. “Dit huis is echt enorm speciaal voor ons, want mijn oma heeft hier vroeger gewoond”, vertelt ze in de bovenstaande video. “Het grappige is dat mijn ouders aan de overkant zijn gaan wonen, dus als klein meisje hobbelde ik altijd al met mijn koffertje naar oma toe om te logeren. En nu is het eigenlijk omgedraaid. Mijn kinderen hobbelen ook naar de overkant, naar oma, maar dan aan de andere kant.”

Alles verbouwd

Toen Marije en Franklin in het huis gingen wonen, moest er ontzettend veel aan gebeuren. “Pas toen mijn oma overleed, zagen we hoe slecht het was”, vertelt Flair’s hoofdredacteur erover. Van nieuwe leidingen tot muren verplaatsen, alles is onder handen genomen. Marije: “Maar zo konden we het wel meteen naar onze smaak inrichten.”

Spullen van over heel de wereld

En hoe ziet dat er dan uit? “Wij reizen heel veel, dus je ziet ook wel heel veel dingen die we mee terug hebben genomen. Vorig jaar zijn we nog naar Marrakesh geweest. Van kleden, kleine schilderijtjes en kussentjes: we gingen bepakt en bezakt weer naar huis”, lacht Marije. Ook zit er veel geschiedenis in het huis, gezien haar grootvader schilder was. “Dus alle schilderijen zijn eigenlijk gemaakt door mijn opa.” Voor de rest wordt het interieur gekenmerkt door een hoop gezelligheid. “Het huis moet je omarmen, dat vind ik echt heel belangrijk.”

Lees ook
Flair TV: Kirsten Schilder showt haar collectie voor Cyell en maakt speculaas met de kids

Flair Wonen ligt nú in de schappen

De allereerste editie van Flair Wonen ligt vanaf 24 november in de winkel en gaat over de toonbank voor slechts 3,45 euro. Met de gezellige decembermaand in aantocht staat de special helemaal in het tegen van de feestdagen, zodat je lekker op de bank inspiratie kunt opdoen. En misschien nog wel het leukste nieuws voor interieurliefhebbers: er verschijnt vanaf nu vier keer per jaar (!) een nieuwe editie van Flair Wonen. Als dat geen feestje is, weten wij het ook niet meer. Veel leesplezier!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Productie: Sanne Bakker