Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Lilian geeft update na buitenbaarmoederlijke zwangerschap: ‘Ik wilde er niet lang in blijven hangen’

Lilian geeft update na buitenbaarmoederlijke zwangerschap: ‘Ik wilde er niet lang in blijven hangen’

Wat als je een grote kinderwens hebt, maar geen man op het moment dat de tijd begint te dringen? Lilian is 38 en probeert via een zaaddonor zwanger te worden. Speciaal voor Flair houdt ze over dit spannende en bijzonder persoonlijke avontuur een vlog bij, die – normaal gesproken – om de week verschijnt. Sinds dat avontuur enige tijd geleden een verdrietige wending kreeg, is dat echter even anders.

‘Omringd met positiviteit’

In de vlog van 4 juli moest Lilian een tragische boodschap delen, niet lang nadat ze een gat in de lucht sprong omdat het ein-de-lijk raak was. Ze was na acht inseminaties zwanger, maar de blijdschap maakte plaats voor groots verdriet toen bleek dat het om een buitenbaarmoederlijke zwangerschap ging. Lilian werd met spoed geopereerd, waar ze niet alleen fysiek, maar ook mentaal van moest herstellen. De vlog ging on hold en Lilian offline, om bij te komen van alles wat er gebeurd was. In een nieuwe update vertelt Lilian hoe het nu met haar gaat én de vervolgplannen om haar grote kinderwens werkelijkheid te laten worden.

Inspiratiebron voor vrouwen

Lilian hoopte altijd halverwege de dertig al moeder te zijn van twee of drie kinderen met een leuke vent aan haar zijde. Maar vijf jaar geleden ging haar relatie uit. Inmiddels heeft ze alles weer helemaal op een rijtje: een gezonde levensstijl, een goede baan als zelfstandige en een fijn huis in Utrecht, maar die nieuwe liefde komt maar niet. De naderende ‘houdbaarheidsdatum’ van haar eierstokken deed Lilian een belangrijk besluit nemen: ze gaat er in haar eentje voor. “Ik kan niet in mijn eentje verliefd worden, daar zijn twee mensen voor nodig. Maar ik kan wel in mijn eentje een kindje krijgen.” Door het spannende avontuur met de lezeressen van Flair te delen, hoopt Lilian iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Lees ook
Flair TV: Na enorme blijdschap, verdrietig nieuws voor Lilian: ‘Ik heb een buitenbaarmoederlijke zwangerschap’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker