Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Kan Lilian haar moeder op Moederdag verrassen met een positieve zwangerschapstest?

Flair TV: Kan Lilian haar moeder op Moederdag verrassen met een positieve zwangerschapstest?

Wat als je een grote kinderwens hebt, maar geen man op het moment dat de tijd begint te dringen? Lilian is 38 en probeert via een zaaddonor zwanger te worden. Speciaal voor Flair houdt ze over dit spannende en bijzonder persoonlijke avontuur een vlog bij, die om de week verschijnt. In de nieuwste aflevering is het tijd voor de zevende inseminatie, waarover Lilian een heel sterk, positief gevoel heeft. Is zeven dan haar lucky number?

Twee dagen over tijd

In de nieuwste Lil wil een baby ontdekt Lilian wat nou toch die hevige krampen zijn die ze steeds na een inseminatie voelt en waar eerder nog niemand antwoord op had. Ook verzet ze haar zinnen tijdens een culinaire wandeling door de stad én een weekje weg van huis. Het traject duurt nu al veel langer dan ze gehoopt had, maar die zevende inseminatie, die moest het gaan worden volgens Lilian. Rond moederdag kan Lil weer gaan testen en is ze óók nog eens meerdere dagen over tijd. Komt haar grote wens eindelijk uit?

Inspiratiebron voor vrouwen

Lilian hoopte altijd halverwege de dertig al moeder te zijn van twee of drie kinderen met een leuke vent aan haar zijde. Maar vijf jaar geleden ging haar relatie uit. Inmiddels heeft ze alles weer helemaal op een rijtje: een gezonde levensstijl, een goede baan als zelfstandige en een fijn huis in Utrecht, maar die nieuwe liefde komt maar niet. De naderende ‘houdbaarheidsdatum’ van haar eierstokken deed Lilian een belangrijk besluit nemen: ze gaat er in haar eentje voor. “Ik kan niet in mijn eentje verliefd worden, daar zijn twee mensen voor nodig. Maar ik kan wel in mijn eentje een kindje krijgen.” Door het spannende avontuur met de lezeressen van Flair te delen, hoopt Lilian iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Lees ook
Flair TV: Lilian voelt zich na deze inseminatie voor het eerst écht anders: ‘Héle pijnlijke borsten’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker