Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Zo word je elke dag een betere versie van jezelf

Zo word je elke dag een betere versie van jezelf

Zo word je elke dag een betere versie van jezelf
Flair & Styletone

Een betere of misschien zelfs de beste versie van jezelf worden. Hoe je dat doet? Jezelf wat vaker verwennen is een goed begin. Maar er is meer.

Jezelf verwennen kan op veel manieren. Lekker koken, spontaan een weekendje weg boeken, jezelf toestaan een hele avond te bingen met een zak chips of je gezicht of lichaam verwennen met een beautyproduct dat je normaal niet zou kopen (want te duur). Jezelf verwennen betekent goed voor jezelf zorgen en jezelf zo nu en dan iets extra’s gunnen.

Blijf jezelf inspireren

Van inspiratie krijg je energie. En die inspiratie kun je overal vandaan halen. Uit een boek, een podcast en inderdaad, ook van de straat. In de vorm van mensen die je inspireren met bijvoorbeeld hun kledingstijl of kapsel. Maar ook kinderen zijn een enorme inspiratiebron, omdat ze zichzelf nog niet zoveel beperkingen opleggen als volwassenen. Alleen al door een kind te observeren kun je geïnspireerd raken dingen anders te doen.

Verras jezelf zo nu en dan

Verras jij jezelf wel eens? Zou je moeten doen. Boek bijvoorbeeld eens een andere sportles dan normaal, neem een andere koffie dan je gewend bent of bestel een beautybox. Dit uit Amerika overgewaaide fenomeen is het ideale verwencadeau. In het kort: je krijgt een doos vol beautyproducten opgestuurd die samen veel meer waard zijn dan wat jij ervoor hoeft te betalen. En het is elke keer weer een verrassing wat er in de box zit. Styletone was een van de eersten die de beautybox naar Nederland bracht. Je kunt er eenmalig of maandelijks prachtige beautyboxen vol met make-up producten, cosmetica en verzorgingsproducten bestellen. Voor 24,95 ontvang je een box met zo’n tien producten die samen wel 125 euro waard zijn. Of moeten we zeggen: tien verrassingen?

Laat jezelf stralen

Of het nou door middel van een nieuw sieraad is, omdat je een hele leuke avond hebt gehad met je lover of vriendinnen of omdat je een nieuwe fantastische mascara of gezichtscrème hebt ontdekt in je beautybox, het is heerlijk om te stralen. En ook daar kun je jezelf soms best een handje bij helpen. Door jezelf een beautybox cadeau te doen bijvoorbeeld. Zeker weten dat je gaat stralen als je die opent.

Lees ook:
Dit willen jullie het liefste weten over huidverzorging volgens Google (met antwoorden!)

Gun jezelf een verwenmoment

De 100% dierproefvrije beautyboxen van Styletone met daarin tien full-size beautyproducten zijn elke maand weer een verrassing. Maar dat je er blij van wordt staat buiten kijf. Naast de beautyproducten vind je in de box inspirerende opdrachten om een nog betere versie van jezelf te worden. Geef jezelf deze verwennerij cadeau en bestel jouw eerste beautybox op Styletone.nl Je kunt kiezen voor een eenmalige box (24,95) of een maandelijks abonnement (19,95 per box). Met een abonnement ben je voordeliger uit en is het elke maand feest!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.