Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Zo scoor jij bonuspunten met Moederdag

Zo scoor jij bonuspunten met Moederdag

Zo scoor jij bonuspunten met Moederdag
Flair & Chocoladebezorgd

Zondag 9 mei is het Moederdag. Tijd om moeders, schoonmoeders of die vriendin die haar eerste Moederdag viert te verrassen. En wij hebben een hele goeie tip voor je. 

Tuurlijk, een bezoekje zal je (schoon)moeder zeker waarderen. Maar dat is niet vanzelfsprekend in deze tijd. Een kaartje of een bloemetje? Gegarandeerd goed voor een glimlach op het gezicht. Maar wil je ze echt verrassen, dan is het misschien eens tijd voor iets anders. Iets persoonlijks, iets lekkers, iets brievenbus proofs. Wij tippen:

(H)eerlijke handgemaakte bonbons in een luxe cadeauverpakking

We hebben het hier niet over zomaar bonbons maar over de handgemaakte bonbons van Chocoladebezorgd. Deze moederdagbonbons zien er uit als kunstwerken. Creaties gemaakt van Callebaut chocolade, een eerlijke chocolade die wordt gemaakt in een van de oudste cacaoroosterijen in België. En in deze mooie bonbons vind je de meest bijzondere vullingen gemaakt van verse ingrediënten. 

Stel zelf een doosje samen

Stel voor Moederdag zelf een doosje bonbons samen. Kies uit een doosje van 5, 10, 15 óf 35 oogverblindende bonbons en selecteer de favoriete smaken van jouw (schoon)moeder! Geen enkele bonbon is hetzelfde, want alle bonbons worden handgemaakt en handgeschilderd. De vraag is of je deze beauties wel in je mond durft te stoppen, zo mooi zijn ze. 

chocolade moederdag

Of ga voor een van de specials

Naast een doosje samenstellen, kun je ook all the way gaan met een van de moederdagspecials. Houdt jouw moeder van bloemen, maar ook van chocolade? Leg haar in de watten met een Bloemen bonbonbox: dan heb je best of both worlds! Pure liefde toon je met de Box of Love: een luxe giftbox met daarin een hart van 20 liefdevolle bonbons. 

moederdag bloemen

Top het af

Zo’n brievenbuscadeau is wel zo leuk als het mooi verpakt is. En dat is het. Alle bonbons van Chocoladebezorgd verschijnen in een luxe cadeauverpakking. En je kiest zelf of je daar nog een kaartje met jouw eigen tekst bij doet. Heb jij het gevoel dat jouw (schoon)moeder of vriendin dit wel kan waarderen, ga dan naar Chocoladebezorgd.nl en verzeker jezelf van een origineel én persoonlijk moederdagcadeau!

WINNEN: maak 10 x kans op Boeket Bloemen bonbon box

De winactie is inmiddels afgelopen.