Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Zeg maar yes tegen deze eyecatchers

Zeg maar yes tegen deze eyecatchers

Zeg maar yes tegen deze eyecatchers
Flair & TK Maxx

Ken je dat gevoel? Het gevoel wanneer je zo’n geweldig koopje in handen hebt, dat je er hardop ‘yes!’ van roept? Zo wil je altijd wel shoppen toch? Nou… dat kan!

Ken je warenhuis TK Maxx al? Hier shop je de mooiste merken véél goedkoper dan de adviesprijs. En da’s mooi, want een goede outfit zorgt ervoor dat je de dag met een vreugdedansje kunt beginnen. Stylist Lizet Greve (@lizetgreve) weet hier alles van en deelt speciaal voor Flair haar stylingtips met jou.

Zoek het contrast op

Lizet: “Om een outfit te creëren waarvan je een yes!-gevoel krijgt, kun je je garderobe het best aanvullen met echte eyecatchers. Ik vind het altijd heel leuk als er een contrast in je look zit. Denk aan een vrouwelijk jurkje gecombineerd met stoere boots of een pak met sneakers eronder. Bij TK Maxx vind je items van toffe merken om je garderobe mee te transformeren, en mijn hart maakt een sprongetje van die heerlijke prijzen! Een cool pak, een hoed, een tof jasje of lekker veel sieraden, er is voor iedere schatzoeker iets te vinden. Je loopt als een winnaar de deur uit!”

Typische yes!-gevoel items:

Hoed 11,99 Kaars 9,99
Gouden kandelaar 22,49 Hakken 29,99Blazer 19,99 Zonnebril 15,99Clutch 23,99 Boots 34,-

Shop ook schatten voor een schijntje bij warenhuis TK Maxx
Bij TK Maxx vind je grote merken en designeritems voor kleine prijzen. Altijd tot wel 60 % goedkoper dan de adviesprijs. Alles zit er onder één dak, van home en sport tot beauty en fashion, voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Het aanbod in de winkels wisselt doorlopend. Met meerdere leveringen per week is er altijd iets nieuws te vinden. TK Maxx heeft 13 winkels in Nederland: in Almere, Amsterdam (2), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer. In het voorjaar van 2022 opent TK Maxx haar 14de winkel, in Enschede.

 

TK Maxx volgt de richtlijnen van de overheid omtrent veiligheid.