Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Nooit meer naar de apotheek voor je anticonceptie

Nooit meer naar de apotheek voor je anticonceptie

Nooit meer naar de apotheek voor je anticonceptie
Flair & MijnPil.nu

Je bent er helemaal klaar voor: een weekje weg. Totdat je de avond voor vertrek ziet dat je pil bijna op is. De apotheek is al dicht. Wat nu? Waarom moet je voor anticonceptie eigenlijk nog steeds naar de apotheek? Dat kan toch veel handiger? Wij vonden de oplossing.

Online shoppen is de normaalste zaak van de wereld, maar voor anticonceptie moest je tot voor kort ouderwets naar de apotheek. Onhandig, want de apotheek is alleen geopend als jij aan het werk bent en de rij is er vaak niet mals. Gelukkig ontdekten we de website MijnPil.nu. Daar kun je alle vormen en merken anticonceptie snel en veilig online bestellen. En dat heeft een hoop voordelen. 

De anticonceptie kiezen die bij je past

Naast dat het halen van anticonceptie niet altijd in je planning past, is het soms ook zoeken welke het beste aansluit bij jouw voorkeuren. Je slikt misschien al jaren de pil die jouw huisarts je op je vijftiende heeft voorgeschreven. Maar waarom? Er is een hoop veranderd in die jaren. Zowel in jouw lichaam als in de kennis die we nu hebben over anticonceptie. 

Een weloverwogen keuze maken

Jouw lichaam is van jou. En dus bepaal jij wat je erin stopt. Mijnpil.nu biedt enorm veel informatie over alle soorten anticonceptie. Van elk middel lees je precies wat erin zit en hoe het werkt. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. 

Dat betekent niet dat je zomaar zonder tussenkomst van de huisarts kunt switchen van bijvoorbeeld pil naar spiraal, maar je kunt je wel oriënteren op andere vormen van anticonceptie zoals de ring, prikpil of het staafje. Voel je je fijner bij een ander merk? Overstappen naar een ander merk met dezelfde hormoonsamenstelling kan dan weer wel zonder recept. 

Net zo makkelijk als online shoppen

Je vertrouwde anticonceptie verkrijgen is nu net zo makkelijk geworden als online shoppen. Ook als je last-minute een nieuw voorraadje van de pil nodig hebt voordat je op reis gaat, is MijnPil.nu jouw life-saver. Met een abonnement zit je helemaal nooit meer zonder. Je krijgt dan altijd op tijd je anticonceptie binnen, zonder dat je erover na moet denken of naar de apotheek moet.

Vrijheid blijheid

Anticonceptie ligt aan de basis van de onafhankelijkheid en vrijheid van vrouwen. Wist je dat anticonceptie pas sinds de jaren 70 werd toegestaan als voorbehoedsmiddel? Nu, bijna 50 jaar later komt daar nog meer vrijheid bovenop, dankzij MijnPil.nu. Jij kiest wat bij jou past en wanneer je dat nodig hebt, de farmaceut maakt je bestelling* klaar en stuurt hem dezelfde dag nog gratis op.

MijnPil.nu begrijpt dat jij geen tijd hebt om in de rij te staan bij de apotheek. Of dat de apotheek nooit open is wanneer het jou het beste uitkomt. Daarom kan je voortaan je anticonceptie online bestellen. MijnPil.nu combineert de kwaliteit en service van je vertrouwde apotheek met de snelheid en het gemak van online winkelen. En overweeg je een andere vorm van anticonceptie, dan kun je bellen of mailen met het team van MijnPil.nu of verhalen van anderen lezen op de website.

*Om daadwerkelijk te bestellen, heb je eenmalig een recept van je huisarts nodig of een foto van je huidige anticonceptie met het apotheeketiket zichtbaar.