Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > 5 redenen waarom het de hoogste tijd is voor een sextoy in jullie relatie

5 redenen waarom het de hoogste tijd is voor een sextoy in jullie relatie

5 redenen waarom het de hoogste tijd is voor een sextoy in jullie relatie
Flair & Sextoyland

We hoeven jou vast niet te vertellen dat je met de meeste sextoys de natuur een handje helpt. De gemiddelde vibrator kan dingen die je bedpartner met de beste wil van de wereld niet voor elkaar krijgt. En jij zelf ook niet. Sextoys zijn daarom een verrijking voor je seksleven.

Vrijen jij en je lief altijd zonder hulpmiddelen, puur natuur? Hartstikke mooi natuurlijk, maar toch willen je graag wat meer vertellen over sextoys en wat ze jou en jullie kunnen bieden.

Vibrators maken het bereiken van een orgasme makkelijker

De vibrators van nu kunnen alles. Likken, supersnel trillen, je g-spot stimuleren en zelfs zuigen. Vaak ook nog meerdere dingen tegelijk. Goeie bedpartner die hier aan kan tippen. Kom jij qua orgasme niet altijd aan je trekken tijdens seks, haal er dan eens een derde bij in de vorm van een luchtdrukvibrator. Orgasme gegarandeerd. Nou ja, 99% dan. Door de pulserende luchtdrukgolven op je clitoris brengen luchtdrukvibrators zelfs de moeilijkste klaarkomers tot een hoogtepunt. Maar ook de Tarzan-vibrator heeft veel in z’n mars en is niet voor niks al decennialang een bestseller.

Je maakt het samen net even wat spannender

Voor alles is een app tegenwoordig en zo ook voor seksspeeltjes. En die kunnen voor veel plezier zorgen in de slaapkamer. Of daarbuiten. Met de app kun je op afstand het speeltje van je partner bedienen. Zo heb jij de controle of geef je die juist uit handen aan je partner. Soms terwijl je bij elkaar in bed ligt, een andere keer op afstand. Je hebt vibrerende cockrings, clitorale en g-spot vibrators en zelfs speciale VR-modellen. Welke je ook kiest, je hebt gegarandeerd een beetje extra pret in bed.

Het is fijn om de ander te zien genieten

Komt jouw lief altijd tot een hoogtepunt maar jij maar zelden? Daar kan een goede vibrator verandering in brengen. Zeker weten dat jouw bedpartner dat van harte stimuleert. Want het is heerlijk en opwindend om de ander te zien genieten. En met het enorme aanbod aan soorten dildo’s, vibrators en toys voor koppels, zit er zeker weten iets tussen waar jullie beiden van genieten.

Je probeert nieuwe dingen uit

Een rondje op de grootse online seksshop van Nederland geeft je meteen inspiratie voor in de slaapkamer. Want denk jij tijdens jullie wekelijks wipje aan de stimulatie van de anus, de g-spot of überhaupt de hulp van een spannende toy? Wie eenmaal gaat browsen wil alles in huis halen. Alleen al de gedachte aan het plezier wat jullie ermee gaan beleven doet het gemoed goed. En dat zorgt zeker voor meer creativiteit in tussen de lakens.

Sextoys zijn steeds stiller geworden

Hoe groter hun prestaties, hoe stiller, kunnen we wel stellen. Misschien hield een sextoy gebruiken met je partner je tegen vanwege de herrie die er volgens jou mee gepaard gaat. We kunnen je geruststellen: de toys van tegenwoordig zijn heerlijk rustig. Terwijl hun prestaties alleen maar grootser zijn geworden. Bescheiden types die je er prima bij kunt hebben.

Op Sextoyland.nl vind je een enorm aanbod sextoys, van klassiekers tot de nieuwste modellen en soorten. Sextoyland is de grootste online seksshop van Nederland dus op hun site kun je uren browsen en jezelf verliezen in wat er tegenwoordig allemaal te krijgen is. Gun jezelf en je lief wat extra lol tussen de lakens en ga samen of alleen op zoek naar je favoriete seksspeeltje.