Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Shelley en Cindy: “De werking van deze sekstoy is heel efficiënt: klaarkomen gegarandeerd.”

Shelley en Cindy: “De werking van deze sekstoy is heel efficiënt: klaarkomen gegarandeerd.”

Shelley en Cindy: “De werking van deze sekstoy is heel efficiënt: klaarkomen gegarandeerd.”
Flair & EasyToys

Al het hele jaar test ons testteam de meest uiteenlopende sextoys. Dit keer is de Rosy Gold Nouveau Wand Massager aan de beurt. En dat was geen straf voor ze, kunnen we je alvast vertellen. 

Ons toytestteam bestaat uit single Linda, Lindsey en haar vriend en het lesbische duo Cindy en Shelley. EasyToys stuurde de dames weer een mooi pakketje op en dit is wat ze ervan vonden. 

Wat vind je van de looks van deze sextoy?

Shelley en Cindy: “Deze toy komt in een fancy zwarte verpakking. Ziet er chique uit. De doos was best zwaar, maar wat wil je ook met zo’n grote toy. Niet een om in je handtas mee te nemen, dat is zeker. Eigenlijk ziet hij eruit als een grote microfoon, ook heel geschikt voor karaoke sessies:-)”

Linda: “Van de zwarte doos met rosé gouden opdruk krijg ik een beetje een great gatsby gevoel. Jammer dat er geen bewaarzakje bij zit, maar misschien is ie daar ook iets te groot voor.”

Lindsey: “Wat een feestje is dit! De Rosy Gold ziet er erg mooi uit, met zijn rosé gouden kleur. De toy zelf is erg groot en doet denken aan een microfoon. De toy heeft bij ons dan ook de naam ‘Mic’ gekregen.”

Welk cijfer krijgt deze sextoy en waarom?

Lindsey: “Deze toy krijgt van ons een dikke 10. Het leuke is dat hij ook gebruikt kan worden met de andere toys die we inmiddels hebben mogen testen. Vaginale stimulatie samen met de clitorale stimulatie van de Rosy Gold is naar mijn idee een musthave voor iedere vrouw!”

Cindy en Shelley: “De werking van de toy is heel efficiënt: klaarkomen is gegarandeerd. En heel snel ook. Door de grootte van de toy kun je een groot gebied stimuleren, wat voor sommigen zeker een pluspunt is. De vibraties zijn intens, het orgasme dat je ermee krijgt ook. Wel lastig vonden wij, dat door de kracht van de vibraties je clitoris zo heftig wordt gestimuleerd, dat deze erg gevoelig werd direct na het klaarkomen.”

Linda: “8,5 want dit is gewoon een hele fijne toy om mee te spelen. De standen waarin een opbouw zitten zijn erg lekker. Het is alleen jammer dat je de snelheid/intensiteit daarbij zelf niet kan bepalen. Maar de knoppen zijn super simpel. Je hebt het snel in de vingers en dan is het makkelijk navigeren.”

Wat moet iedereen weten over de Rosy Gold Wand Massager?

Linda: “Als je volledige controle wil over de snelheden, dan kun je beter een toy kiezen waarmee je patronen en snelheid los van elkaar kan bedienen. Maar dat gezegd hebbende, je kan hier ook volop mee variëren. Ik zou ‘m zeker aanbevelen!”

Lindsey:Het fijnste aan deze toy is dat het mij telkens het idee geeft dat ik bijna mijn orgasme bereik. Hierdoor word ik iedere keer verrast wanneer het moment echt daar is. Soms lukt dit al binnen een à anderhalve minuut.”

Shelley en Cindy: “Niet alleen de vibratie, maar ook het geluid was niet zacht te noemen. Niet geschikt voor stille genieters dus. Verder maakt de toy best een vreemd geluid wanneer hij in aanraking komt met verschillende delen van je lichaam. Dat maakt dat je er toch op bedacht moet zijn dat anderen (huisgenoten, misschien zelfs buren?) kunnen horen waar je mee bezig bent.”

Hoe kan deze sextoy nog beter scoren?

Lindsey: “Een nadeel van deze toy vinden wij wel dat hij erg veel lawaai maakt. Soms zeggen we dan ook tegen elkaar dat de buren ook weer weten dat we karaokeavond hebben.”

Linda: “Ik heb geen verbeterpunten. Je kunt hier heerlijk mee klaarkomen. Alleen vind ik het persoonlijk lekkerder als je ook alleen je clit kan stimuleren als je dat wil. Dat kan hier niet mee. Je pakt meteen het hele gebied eromheen mee.”

Shelley en Cindy: “Een 10 is het hoogst haalbare dus voor ons is ie perfect. Maar we kunnen ons voorstellen dat zelfs de laagste vibratiestand voor sommigen nog te heftig is.”

Zou je Rosy Gold Wand Massager aanraden?

Linda: “Zeker! Mooie verpakking, goede kwaliteit, does the job Dikke duim omhoog! De trilling voelt erg lekker en diep. Om in de mood te komen vind ik de patronen erg lekker. Als ik daarna naar een climax wil is de steady trilling m’n favoriet. Dan heb ik meer controle.”

Lindsey: “Echt wel! Wat een uitvinding, deze toy. Ik ben er helemaal fan van, en ook mijn vriend pakt de toy eigenlijk standaard uit de lade wanneer we weer eens een leuk momentje hebben samen.” 

Cindy en Shelley: “We zouden deze toy zeker aanraden. Vooral voor vrouwen die lastig klaarkomen denken wij dat het een heel fijne toy is. Zowel voor solo- als voor samenspel is hij fijn. Met sommige standjes kun je je sexpartner nog fijn een beetje plagen. Al met al een mooie aanvulling in je (niet al te kleine) nachtkastje.”

Het sextoy testteam:

Toytester Linda

Linda is 35 en single en kocht onlangs haar eerste sextoy. Dat had ze naar eigen zeggen veel eerder moeten doen. Linda is groot voorstander van soloseks en vindt het een van de beste vormen van me-time. Als het over seks gaat, wordt Linda steeds vrijer en ze vindt dan ook dat meer dingen uit de taboesfeer mogen.

Shelley en Cindy

Shelley en Cindy deinzen nergens voor terug. Dit lesbische stel heeft al heel wat uitgeprobeerd maar blijft nieuwsgierig naar nieuwe avonturen. Shelley en Cindy zijn bepaald niet preuts en willen samen nog veel ontdekken. Ze weten wat ze fijn vinden, maar staan ook zeker open voor andere speeltjes.

Lindsey

Lindsey is 29 jaar en al bijna 12 jaar samen met haar vriend. Maar om nou te zeggen dat hun seksleven ingedut is. Lindsey en haar vriend houden wel van een experimentje en schaamte kennen ze allang niet meer. De lade met sextoys is al goed gevuld maar van het idee om de komende tijd nieuwe toys uit te proberen, kregen ze bij voorbaat al zin.

Kun je niet wachten om de Rosy Gold Nouveau Wand Massager zelf te proberen? Je bestelt dit prachtige speeltje op easytoys.nl

Rosy Gold Wand Massager, vanaf 59,95

EasyToys Adventskalender, nu 129,-