Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Ontdek welke tuinmeubelen het beste bij jou passen

Ontdek welke tuinmeubelen het beste bij jou passen

Ontdek welke tuinmeubelen het beste bij jou passen
Flair & partner

We hebben de eerste mooie dagen al achter de rug en hopelijk zullen er nog vele volgen. Tijd om je balkon, terras of tuin klaar te maken voor een nieuw buitenseizoen. Ontdek welke tuinmeubelen het beste bij jou passen. 

Zoveel mensen, zoveel wensen. En dus heeft ook iedereen zo zijn eigen voorkeur als het op tuinmeubilair aankomt. Wat voor buitenmens ben jij?

Het gezelligheidsdier

Voor jou staat je tuin gelijk aan gezelligheid. Zodra het mooi weer is trommel jij je vrienden op, haalt drank in huis en stookt de barbecue op. Jouw tuin of terras moet plaats bieden aan op z’n minst een flinke schare vrienden. Wat jij nodig hebt is een (hoek)bank waarop je flink wat mensen kwijt kunt, zoals deze. 

loungebank groot

De stille genieter

Als de zon schijnt en de temperaturen stijgen, vind jij niks fijner dan met een boekje naar buiten gaan. Meer dan dat en wat lentegeluiden heb jij niet nodig. En word je slaperig, dan draai jij je gerust even om voor een dutje. Een set waarop je onderuit kunt zitten en liggen tegelijk is voor jou ideaal. Net als een fijne loungestoel.

 

De Bourgondiër

Bij warme lentedagen en lange zomeravonden denk jij vooral aan etentjes buiten. Bij jou thuis Italiaanse taferelen in de tuin. Je houdt ervan om je gasten te verwennen met een tafel vol lekkers. Een grote tafel is dan ook een onmisbaar item in jouw tuin. Het liefst met fijne stoelen erbij waarop jullie uren kunnen blijven zitten zonder dat de billen gaan protesteren. 

Bourgondier buitentafel

De zonaanbidder

De zon is er voor jou om te aanbidden. Als ie schijnt, ga je het liefst uren languit. Opwarmen, een kleurtje krijgen en vitamine D tot je nemen; daar word jij blij van. Heerlijk natuurlijk, maar smeer je wel goed in. Omdat jij vooral horizontaal gaat als de zon zich laat zien, heb jij op z’n minst een comfortabele ligstoel nodig in jouw tuin of op jouw terras. Een bijzettafeltje ernaast voor je natje en je droogje en jij bent helemaal tevreden. 

zonaanbidder

Lovebirds

Op een mooie dag kruip jij het liefst tegen je lief aan op een lekkere loveseat. Wijntje erbij, toastjes en een bankje voor jullie voeten. Wat meer heeft een mens nodig? Wat jullie betreft weinig, jullie houden het zo uren met elkaar uit. Voor de momenten dat jullie elkaar even in de ogen willen kijken, is het ook fijn bistrosetje met twee stoelen te hebben in een fijne kleur. 

bistroset

Ontdek de nieuwe tuincollectie van CASA

De nieuwe tuincollectie van CASA is binnen. Met banken, stoelen, tafels, lounge sets en bistrosets voor alle soorten buitenmensen. Ontdek de collectie in de video en droom weg van gezellige zomerdagen met vrienden en familie of heerlijke genietmomenten in je eentje of met je lief. En zoek daarna jouw favorieten uit op casa.nl