Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Haal het Maxx-imale uit de feestdagen zonder de hoofdprijs te betalen

Haal het Maxx-imale uit de feestdagen zonder de hoofdprijs te betalen

Haal het Maxx-imale uit de feestdagen zonder de hoofdprijs te betalen
Flair & TK Maxx

Als iets staat voor feestelijk dan zijn het wel pailletten. Ze geven je outfit direct een partylook; je gaat er immers – letterlijk – van stralen. En stralen, dat willen we met oud en nieuw!

Bij warenhuis TK Maxx schijnen de pailletten je tegemoet de komende tijd. Op broeken, jurkjes, clutches, een bodysuit of zelfs een gouden rugtas! Als je wilt kun je jezelf dus van top tot teen in glimmers hijsen. En dat zonder de hoofdprijs te betalen.

Pailletten voor een prikkie

Waar je misschien nog wel het meest van gaat stralen? Dat zijn de prijzen die je voor je deze feestelijke items betaalt. Want bij TK Maxx vind je grote merken voor kleine prijzen. Ook tijdens de feestdagen. Zo kan iedereen het Maxx-imale uit de decembermaand halen dit jaar. Tot aan kerstavond blijven er nieuwe leveringen van grote merken binnenkomen bij dit warenhuis. Met fashion, maar ook grote merken homeware, beauty, speelgoed en games. Dus vier de feestdagen volop, voor prijzen waar je Maxx-imaal van gaat stralen.

Gouden bodysuit € 10 Broek met pailletzakken € 10 Colbert met strepen € 70,99 Gouden jurk € 12,99 Gouden jurk € 16,99 Kidsshirt met lovertjes € 27,99Gouden broek € 70,99 Designerjurk € 143,99 Regenboogclutch € 29

Shop ook schatten voor een schijntje bij warenhuis TK Maxx

Bij TK Maxx vind je grote merken en designeritems voor kleine prijzen. Altijd tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs. Alles zit er onder één dak, van home en sport tot beauty en fashion, voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Het aanbod in de winkels wisselt doorlopend. Met meerdere leveringen per week is er altijd iets nieuws te vinden. TK Maxx heeft 13 winkels in Nederland: in Almere, Amsterdam (2), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer. In 2022 opent TK Maxx haar 14de winkel in Enschede en haar 15de winkel in hartje Amsterdam.

TK Maxx volgt de richtlijnen van de overheid omtrent veiligheid.