Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Deze lingeriecollectie belooft jou een gevoel van luxe voor een bescheiden prijs

Deze lingeriecollectie belooft jou een gevoel van luxe voor een bescheiden prijs

Deze lingeriecollectie belooft jou een gevoel van luxe voor een bescheiden prijs
Flair & ALDI

Mooie lingerie geeft een gevoel van luxe, maar daar hoeft geen luxe prijskaartje aan te hangen. Dat weet Sylvie Meis ook. De presentatrice ging een samenwerking aan met discounter ALDI en ontwierp een prachtige lingeriecollectie die een algeheel feelgoodgevoel belooft. Ook de prijzen zijn met items tussen de €8,99 tot €15,99 behoorlijk feelgood.

 

Juist in een tijd als deze is het belangrijk dat je jezelf af en toe ook iets speciaals gunt. Je hoeft geen geleerde te zijn om te weten dat een mooi lingeriesetje meer doet voor je humeur dan een onderbroek waar de rek uit is of een bh waarvan de maat eigenlijk al jaren niet meer klopt. In een bh die precies goed zit of een broekje dat je rondingen goed doet uitkomen, voel je je zelfs in je huispak sexy. 

Spannend zwart en vrouwelijke poedertinten 

In de collectie die Sylvie met ALDI maakte, vind je niet alleen lingerie, maar ook negligés, kamerjassen, pyjamas en matching slaapmaskers. Zoals het een echte Sylvie-collectie betaamt zijn alle items gemaakt van elegante materialen met hoogwaardig kant. We zien veel spannend zwart, maar ook vrouwelijke poedertinten als zachtroze en lichtgrijs. 

Dag vale trui

Eigenlijk is er nu dus echt geen excuus meer om thuis rond te hangen in een vale trui of een afgedragen joggingbroek. Als we dan toch thuis de slingers moeten ophangen, wordt dat in de collectie van Sylvie en ALDI hoe dan ook een stuk feestelijker.  

Maak jezelf of een dierbare blij

De collectie ligt vanaf woensdag 9 december exclusief in alle ALDI-filialen in Nederland. Extra leuk: volg ALDI op Instagram of Facebook en tag een vriendin, zus of moeder die wel zon Sylvie-setje verdient. Houd de socials van ALDI in de gaten en maak zo een dierbare, of jezelf, extra blij deze dagen.  

Stralend de feestdagen in? Natuurlijk wel.