Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Zo wordt die kampeervakantie ook een erotisch avontuur

Zo wordt die kampeervakantie ook een erotisch avontuur

Zo wordt die kampeervakantie ook een erotisch avontuur
Flair & EasyToys

Bij een kampeervakantie met het gezin denk je misschien niet meteen aan spannende bedavonturen. Toch valt er ook voor jullie een hoop te ontdekken op de camping. Je moet het alleen een beetje slim spelen.

 

Pak je momenten

Het fijne aan een vakantie op de camping of een huisje in de natuur is dat je kinderen zich uren kunnen vermaken zonder dat jij er aan te pas hoeft te komen. En wie zegt dat als de kinderen een half uur mogen gamen, het voor jullie ook niet speeltijd is. Als koppel met kinderen moet je je momenten pakken en dat geeft de seks bij voorbaat al een extra spannende dimensie. Gaan de kinderen na het ontbijt op pad, gaan jullie nog even ‘liggen’.

Lees erotische verhalen

Op vakantie heb je eindelijk weer eens tijd om lekker te lezen. Dus pak die boeken in die al een tijd lagen te verstoffen of zet je favorieten op de e-reader. En daar mag best een boek met een erotisch tintje tussen zitten. Wil je snel in de stemming komen, dan vind je op het blog van EasyToys heel veel erotische verhalen waar je oortjes van gaan gloeien. Zelf een verhaal insturen kan ook. Hoe leuk is het om samen met je partner een erotisch verhaal te schrijven waarin jullie de hoofdrol spelen? Als je verhaal geplaatst wordt krijg je nog een leuke compensatie ook.

Neem wat extra speelgoed mee op reis

Knuffels, beachball, luchtbedden en spelletjes. Ja, de kids vermaken zich wel met al het speelgoed dat je voor ze inpakt. Maar denk je ook even aan je eigen toys! De vibrators van Lelo zijn het helemaal voor koppels. Van dit luxe kwaliteitsmerk vind je meerdere mooi vormgegeven vibrators waarmee jullie samen nog meer genieten van het vrijen. De vibrators zijn stil in gebruik dus handig voor op de camping. Met het nieuwste speeltje van Lelo kan jouw partner jou op afstand stimuleren. Als dat niet avontuurlijk kamperen is.

Verwen jezelf

Ben je alleen op reis met je kids, dan verdien jij zeker wat ontspanning. Gelukkig zijn er genoeg sekstoys voor de solo reiziger. En de hand aan jezelf leggen gaat ook net wat makkelijker dan samen tussen de lakens duiken. Ben je helemaal gesloopt na weer een drukke dag met de kinderen, gun jezelf dan wat extra ontspanning.

Meer inspiratie

EasyToys is de grootste Nederlandse webshop in seksspeeltjes. Op hun website vind je nog veel meer inspiratie en speeltjes voor een spannende vakantie. In augustus heeft EasyToys opwindende deals voor zowel solo-reizigers als koppels. En pakketten voor mannen, vrouwen, beginners en experts die je met grote korting in huis haalt. Maak er een mooie augustusmaand van.