Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Hoe Bridget ook die laatste kilo’s kwijtraakte

Hoe Bridget ook die laatste kilo’s kwijtraakte

Hoe Bridget ook die laatste kilo’s kwijtraakte
Flair & PowerSlim

Bridget Maasland sportte al veel en probeerde altijd gezond te eten. Toch leek dat ideale gewicht buiten handbereik. Tot ze een coach inschakelde.

Op tv lijk je al gauw vijf kilo zwaarder en dat waren precies de kilo’s die Bridget graag kwijt wilde. Omdat dat haar alleen niet lukte, is ze het PowerSlim-programma gaan volgen, waarbij je samen met een coach je eetpatroon aanpast. Bridget ging aan de slag met coach Kim, die haar leerde koolhydraatarm en eiwitrijk te eten.

Verhouding vetmassa, spiermassa en vocht

Elke week zagen de twee elkaar. Tijdens een consult ging Bridget op de weegschaal, bespraken ze de  voortgang en keken ze naar de lichaamssamenstelling (verhouding vetmassa, spiermassa en vocht). Kim: “Bij PowerSlim willen we natuurlijk dat het gewicht naar beneden gaat, maar dan wel alleen de vetmassa. De spiermassa moet behouden blijven. Bij Bridget is die laatste zelfs toegenomen, omdat ze heel sportief is.”

Makkelijk vol te houden

Bridget: “ Het programma was voor mij best makkelijk omdat het voor mij geen heel grote verandering was. Kim heeft me alleen nog beter geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten. Zo stelden we samen een verantwoord eetpatroon samen dat bij mij past.”

Kim: “In het begin deden we dat met behulp van PowerSlim producten. Voor zowel ontbijt, lunch, diner als tussendoor hebben we alternatieven met minder koolhydraten, suiker of vet.” In de ochtend at Bridget vaak kwark met muesli van PowerSlim. Op haar werk zorgde ze voor voldoende groenten en vlees of vis, zodat ze niet naar koolhydraatrijk voedsel hoefde te grijpen. Datzelfde deed ze thuis tijdens het avondeten met haar zoontje Mees. Bridget: “Ik heb ook van Kim geleerd dat ik altijd een tussendoortje bij me heb, zodat ik ervoor kan zorgen dat ik voldoende eet.”

Bridgets favoriete lunchrecept

Oosterse wrap met kalkoenfilet, taugé en rode peper

PowerSlim wrap

Nodig:
• 1 PowerSlim-wrap
• 2 plakjes kalkoenfilet
• 50 g taugé
• 100 g komkommer in dunne reepjes
• 1 partje limoen
• 1 el roomkaas light
• ¼ rode peper in dunne ringetjes
• 1 el verse koriander, fijngehakt

Bereiding

Doe de taugé in een vergiet, schenk er kokend water overheen en laat uitlekken. Meng de roomkaas met de helft van de koriander. Besmeer de wrap hiermee en beleg met de plakjes kalkoenfilet, taugé, komkommer en de rode peper. Serveer met het limoenpartje.

Meer dan zeven kilo afgevallen

Door haar eetpatroon aan te passen schakelde haar lichaam over op vetverbranding en is het Bridget gelukt om meer dan zeven kilo af te vallen. Vooral het feit dat het zo makkelijk en snel ging motiveerde haar enorm. Kim: “Haar gewicht ging op de juiste manier naar beneden en dat maakte dat ze er echt plezier in had. Bridget wist al veel over gezond eten, maar weet nu nog beter wat eiwitten, koolhydraten en vetten in haar lichaam doen.” Bridget: “Daarnaast leerde ik dat ik niet alleen naar het getal op de weegschaal moet kijken maar juist meer naar mijn lichaamssamenstelling. Ik weet nu hoe ik heel makkelijk bewuste keuzes kan maken. Die zeven kilo’s blijven voorlopig weg, dat weet ik zeker.”

Ook afvallen met een coach?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.Wil jij ook afvallen met de hulp van een coach? Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt op powerslim.nl