Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Zo geniet je langer van die heerlijke lenteavonden

Zo geniet je langer van die heerlijke lenteavonden

Zo geniet je langer van die heerlijke lenteavonden

Wat een heerlijkheid, die lentezon. Massaal zoeken we het terras of balkon op. Maar ’s avonds kun je nog flink verkleumen. Zo maak je het comfortabel. 

Elk jaar opnieuw is het een heerlijk gevoel als de vogels weer beginnen te zingen, de knoppen aan de bomen je ineens opvallen en die winterjas niet meer nodig lijkt. Al je zintuigen worden geprikkeld. Het is lente. En dat betekent: de tuin in of het balkon op.

Zolang de zon schijnt, is het best lekker in april. Maar als ie even weg is of ondergaat, ben je al snel geneigd naar binnen te gaan. Daarom is het zaak het zo comfortabel mogelijk te maken. Zodat je ook in de lente al van de avonden buiten kunt genieten. 

Zorg voor beschutting

Beschutting is je grootste vriend op koudere of winderige lentedagen. Als je uit de wind zit, is het al gauw vijf graden warmer. Op een balkon is dat meestal wel het geval maar in de tuin moet je zelf voor knusse hoekjes zorgen. Met een schutting of rieten omheining ben je het snelste klaar maar je kunt natuurlijk ook dichte struiken planten als schild tegen de wind. 

Omring jezelf met dekens en kussens

Het is niet alleen knus om onder een dekentje te zitten, maar ook echt lekker warm. En als je er samen onder kruipt warm je nog sneller op. Helemaal ideaal als het eigenlijk net iets te koud is, zijn warmtekussens. Daarmee omarm je jezelf met warmte. De Ploov is het warmtekussen van Stoov®, en dit kussen verwarmt je van binnenuit. Dat heeft alles te maken met de Far Infrared (FIR) in de producten van Stoov®. Deze techniek geeft warmte en comfort, maar stimuleert ook de bloedsomloop. Je spieren en gewrichten gaan helemaal in de ontspanstand.

Maak het gezellig

Diezelfde Ploov is verkrijgbaar in allemaal stijlvolle kleuren en stoffen. En daarmee maak je het dus heel gezellig in je tuin of op je terras of balkon. Een paar lantaarns erbij of zelfs een vuurkorf en jou krijgen ze niet meer naar binnen. Je kunt de outdoor warmtekussens van Stoov® in elk seizoen gebruiken. Ze zijn extra bestendig tegen het buitenleven. Net als jij vanaf nu. Omdat je een Ploov draadloos oplaadt, kun je hem overal mee naartoe nemen. Jou krijgen ze niet meer koud. 

warmtekussen voor buiten

Denk ook aan het milieu

Kleedjes en kussens zijn overal verkrijgbaar. Maar de meeste takelen snel af als je ze buiten gebruikt. Natuurlijk kun je elk jaar weer nieuwe items aanschaffen, maar echt duurzaam is dat niet. De kussenhoezen van Stoov® zijn gemaakt van goede kwaliteit, ze zijn wasbaar en kunnen tegen een stootje. Een langer leven dus! En zolang je buiten zit, kan binnen de verwarming uit. Dubbel duurzaam.

Je ideale knuffelmaatje

Als je de warmte van een stralende dag nog wat langer wil vasthouden, is een kussen van Stoov® je ideale knuffelmaatje. Met een Ploov omarm je jezelf met warmte, waar en wanneer jij wilt! Ze zijn geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Je laadt de Ploov op met een USB-kabel waarna je hem draadloos kunt gebruiken. De kussens hebben drie warmteniveaus (van minimaal 34 graden tot maximaal 42 graden) en verwarmen je, afhankelijk van de temperatuur, tot zes uur lang. Wat ook fijn is, je kunt de hoezen gewoon wassen in de wasmachine.