Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Shoppen in dit warenhuis voelt als schatzoeken

Shoppen in dit warenhuis voelt als schatzoeken

Shoppen in dit warenhuis voelt als schatzoeken
Flair & TK Maxx

Schatzoeken, vond jij dat vroeger ook zo spannend? Dat gevoel van weleer kun je ook nu weer ervaren. Tijdens het shoppen!

Bij warenhuis TK Maxx shop je de mooiste merken tot wel 60 % goedkoper dan de adviesprijs. Ook voor je huis is het goed scoren. Met parels voor een prikkie geef je je interieur een mooie upgrade en voel jij je een winnaar. Stylist Sinem (@lifeofsy) mocht een schatzoeker meenemen naar TK Maxx en deelt haar tips met jou.

Statement items en een sterke basis

Sinem: “Seher wilde haar huis graag wat gezelliger maken, dus gingen we samen naar TK Maxx. We deden in de winkel ontzettend veel inspiratie op en hebben prachtige items gescoord die Sehers huis helemaal winning maken! Wil je jouw interieur ook dat yes!-gevoel geven, zorg dan voor een sterke basis en voeg daar statement-items aan toe. Zolang je een basiskleur aanhoudt, kun je afwisselen met structuur, vorm en kleur van de accessoires. Ik zie schoonheid in elke stijl: modern, industrieel, landelijk, glam, Scandinavisch, urban, eclectisch, barok, vintage… Al deze stijlen vind je in het aanbod van TK Maxx, tegen scherpe prijzen waar je mond van openvalt.”

De schatten van Sinem en Seher

Theepot € 9,99

Kopje € 4,99 Kandelaar € 9,99

Vaas € 14,99 Theepot € 15,99Kruk € 46,99

Stoel € 152,99 Lampje € 17,99Plafondlamp € 89,99

Shop ook schatten voor een schijntje bij warenhuis TK Maxx
Bij TK Maxx vind je grote merken en designeritems voor kleine prijzen. Altijd tot wel 60 % goedkoper dan de adviesprijs. Alles zit er onder één dak, van home en sport tot beauty en fashion, voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Het aanbod in de winkels wisselt doorlopend. Met meerdere leveringen per week is er altijd iets nieuws te vinden. TK Maxx heeft 13 winkels in Nederland: in Almere, Amsterdam (2), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer. In het voorjaar van 2022 opent TK Maxx haar 14de winkel, in Enschede.

TK Maxx volgt de richtlijnen van de overheid omtrent veiligheid.