Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Op deze manier houd je het met gemak vol om fitter en gezonder te leven in 2022

Op deze manier houd je het met gemak vol om fitter en gezonder te leven in 2022

Op deze manier houd je het met gemak vol om fitter en gezonder te leven in 2022
Flair & Nintendo Switch

Goede voornemens, die zijn wat ons betreft passé. Althans, in de vorm waarin je jezelf onhaalbare doelen stelt of dingen oplegt. Beter maak je het een beetje leuk voor jezelf. 

Zo met het nieuwe jaar in zicht komen ook de goede voornemens weer om de hoek kijken. Volgend jaar ga jij doordeweeks niet meer drinken, moet je drie keer per week sporten en minimaal tien kilo afvallen binnen twee maanden. Maar bij die eerste borrel in januari ga je al voor de bijl en je merkt dat drie keer per week sporten eigenlijk gewoon onhaalbaar is met een drukke baan en een gezin. Resultaat: je voornemens vervliegen net zo snel als dat ze gemaakt werden of je bent teleurgesteld in jezelf. Daarom pleiten wij voor voornemens die je kunt volhouden en waar je blij van wordt. 

Voornemen: fitter en gezonder leven

Wil jij graag fitter zijn, gezonder leven en en passant een beetje afvallen? Maar heb je een broertje dood aan de sportschool die door corona sowieso meer dicht dan open is, dan hebben wij de uitkomst voor je. Ga op avontuur met Ring Fit Adventure van Nintendo, een fitness-videogame waarmee bewegen leuker wordt dan je ooit had kunnen bedenken. 

Een volledige workout vanuit huis, wanneer het jou uitkomt

Nintendo ontwikkelde voor de Nintendo Switch een fitness game waarin je allerlei avonturen beleeft. Binnen no-time vergeet je dat je aan het sporten bent. Je bestuurt de game met je hele lichaam en traint de spiergroepen die jij wilt. Met minigames en de mogelijkheid om je eigen work-outs samen te stellen, is Ring Fit Adventure een sportief plezier voor iedereen en kun je het ook tegen je gezinsleden of vrienden opnemen. Als dit niet makkelijk vol te houden is. 

Meer dan 60 fitnessoefeningen

In het avontuur neem je het op tegen monsters door te kiezen uit meer dan zestig fitnessoefeningen die je moet uitvoeren. Baan je een weg door meer dan honderd parcours in twintig verschillende werelden. De oefeningen zijn verdeeld per spiergroep en instelbaar op jouw niveau. Je moet je soms op ongebruikelijke manieren voortbewegen, zoals met springplanken die werken op squats of via watervallen waar je tegenop moet peddelen.

Je eigen fitnessprogramma samenstellen

Met Ring Fit Adventure kun je je eigen fitnessprogramma samenstellen dat past bij jouw persoonlijke doelen. De game helpt je aan oefeningen voor specifieke spiergroepen. Die voer je onder andere uit met de Ring-Con, een van de twee accessoires die bij de game zit inbegrepen. De beenband die ook bij de game zit, houdt bij hoeveel je beweegt en hoe je de verschillende oefeningen uitvoert.

Dankzij Ring Fit Adventure wordt sporten niet alleen een avontuur, maar daag je jezelf met plezier ook steeds meer uit. Koop Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch en jij gaat geheid een sportief nieuw jaar tegemoet.