Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Hoe je huis dankzij een eenvoudige renovatie een flinke upgrade krijgt

Hoe je huis dankzij een eenvoudige renovatie een flinke upgrade krijgt

Hoe je huis dankzij een eenvoudige renovatie een flinke upgrade krijgt
Flair & partner

Door corona zijn we met z’n allen flink aan het renoveren geslagen. Iedereen had zin om zijn huis een grootse make-over te geven. Maar de kleine dingen, zoals een lekkende kraan, blijven gek genoeg vaak liggen. Toch hoeven die niet ingewikkeld te zijn. 

Die lekkende of roestige kraan is irritant. Maar loodgieters zijn duur en hebben het druk. En dus worden klusjes als deze vaak op de lange baan geschoven. Zonde, want nieuwe kranen kunnen je huis een flinke upgrade geven. 

Renoveren kun je leren

Gelukkig kun je zelf meer dan je denkt. Sanitairmerk GROHE heeft precies voor dit soort kleine maar wel zichtbare renovaties een verrassend eenvoudige oplossing bedacht: QuickFix. Met GROHE QuickFix voer jij die doe-het-zelfklussen in keuken en badkamer gewoon zelf uit. Letterlijk in een handomdraai. 

Alles wat je nodig hebt

Bij doe-het-zelfklussen zijn er twee struikelblokken. Je moet het juiste product zien te vinden en je hebt het juiste gereedschap nodig. Vervolgens wil je natuurlijk weten hoe je de klus moet klaren. Met QuickFix levert GROHE alles wat je nodig hebt in één doos. Naast een nieuwe kraan vind je in die doos dus het juiste gereedschap voor de job, een handleiding die iedereen snapt en de link naar een video die het allemaal nog eens simpel uitlegt. 

Gereedschap

De QuickTool is jouw helpende hand in deze doe-het-zelfmissie. Met deze tool kun jij een wastafelkraan installeren én onderhouden zonder dat je nog conventioneel gereedschap nodig hebt. En geloof ons, het is een eenvoudig stuk gereedschap. 

Handleiding

Ook de handleiding heeft GROHE heruitgevonden. Want zeg nou eerlijk, negen van de tien keer zijn die niet te volgen. De QuickGuide van GROHE bevat korte, begrijpelijke teksten en afbeeldingen voor een eenvoudige en expliciete instructie waarover geen misverstanden kunnen bestaan. 

How-to-video

Sommige mensen volgen liever een instructievideo dan een handleiding. Ook aan die mensen heeft het merk gedacht. In de handleiding vind je een QR-code waarmee je een how-to-video downloadt waarin het allemaal nog eens simpel wordt uitgelegd. Een kind kan de was doen. En jij een kraan installeren. 

Je leest het, ook met twee linker handen is het mogelijk badkamer- en keukenklussen als deze tot een goed einde te brengen. Laat je daarbij vooral leiden door de gedachte dat eenvoudige upgrades een ruimte zonder veel moeite een heel andere uitstraling geven. 

Je staat er niet alleen voor

GROHE vindt het belangrijk om consumenten zelfredzamer te maken. Ze willen er voor je zijn als je ze nodig hebt. Een extra lange garantie hoort daarbij. Daarom kun je de garantie op de kranen uit de GROHE Start serie eenvoudig verlengen van vijf naar zes jaar. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is jouw product registreren via de QR-code op de verpakking.