Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Zo overleef je de decembermaand met jonge kinderen

Zo overleef je de decembermaand met jonge kinderen

Zo overleef je de decembermaand met jonge kinderen
Flair & HP

Is het normaal al een gekkenhuis met jonge kinderen in huis, rond deze tijd wordt het allemaal nog een tandje erger. Want, zenuwen voor Sinterklaas, cadeaustress en gedichten die last-minute nog geprint moeten worden. Gelukkig is er een life-saver in de vorm van een hele slimme printer. 

We hoeven je vast niet te vertellen dat je op tijd moet beginnen met inkopen en dichten. Toch komt het bijna ieder jaar weer aan op die laatste dagen. Zo houd je het hoofd koel.

Kijk eens wat er in mijn schoentje zit

Willen ze hun schoen zetten, heb jij niks in huis. Om dit te voorkomen zijn er twee oplossingen: haal in november al een selectie schoencadeautjes in huis of spreek bij voorbaat dagen af waarop je kinderen hun schoen mogen zetten. Zo weet iedereen waar die aan toe is. 

Verlanglijstjes verzamelen

Verlanglijstjes zijn onmisbaar voor kerst en Sinterklaas. Maar wat laten al die familieleden toch soms lang op zich wachten. En dan krijg je eindelijk een lijstje in handen, kun je de helft niet ontcijferen. Gelukkig kun je met HP+ verlanglijstjes last-minute printen via de HP Smart app, ook die van je broer die 100 km verderop woont. Zo heb je ze bij de hand en kun je afstrepen. Dat schept orde in de chaos.

Gedichten schrijven

Gedichten maken de Sinterklaasavond. Maar je moet er wel echt even voor zitten. Ga niet lukraak te werk maar bedenk van tevoren waarover je wilt dichten. Kies ook alvast een rijmschema en hou je daaraan. Als je wilt dat jouw gedicht meteen pakkend is, maak het dan niet te ingewikkeld en zorg dat zinnen ook écht rijmen. Ook belangrijk: typ je gedichten uit en print ze. Dan blijft de voorlezer in ieder geval niet hangen omdat hij je handschrift niet kan lezen. 

Foto’s!

Wat was het weer spannend, de intocht van Sinterklaas. Die koppies van je kleintjes op zo’n dag zijn goud waard. Niet voor niets stond je waarschijnlijk aan de lopende foto’s te schieten. En die foto’s, die wil je erbij hebben deze dagen. In de schoen, boven het gedicht of aan de muur. 

Jouw life-saver: HP+

In deze drukke tijden is HP+ de perfecte oplossing voor gezinnen met jonge kinderen. Printen met HP+ is niet zomaar printen. Dankzij de HP Smart app kun je overal en altijd printen en scannen. Of je nu in de file staat, op het schoolplein of dat laatste cadeautje aan het halen bent. En dankzij Instant Ink gaat het jou niet gebeuren dat je op Sinterklaasavond met lege cartridges zit. Al voor het zover is, geeft de printer een seintje en is jouw nieuwe cartridge onderweg. Je hebt al zo’n slim inktabonnement vanaf 0,99 per maand. Maar de eerste zes maanden zijn gratis inbegrepen. Lees er alles over op HP.