Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Deze anti-rimpel crème moet je proberen + geef je op als tester

Deze anti-rimpel crème moet je proberen + geef je op als tester

Deze anti-rimpel crème moet je proberen + geef je op als tester
Flair & l'Oréal Paris

De eeuwige jeugd heeft niemand, maar er zijn wel degelijk crèmes die je helpen bij het verminderen van rimpels en het gladder maken van je huid. En jij kunt zo’n crème nu testen. 

Als je de dertig bent gepasseerd, begin je te merken dat die eeuwige jeugd ook jou niet gegeven is. Met de jaren ontdekken de meesten van ons steeds vaker fijne lijntjes in ons gezicht die er eerder nog niet waren. En ook al horen ze bij de schoonheid van het ouder worden, het is toch fijn die huid zo lang mogelijk glad en elastisch te houden. Een goede crème voor als je zo rond de veertig bent, zorgt voor drie dingen:

  • Vermindert rimpels
  • Helpt je huid gladder maken
  • Stimuleert huidherstel

Proxylane

Proxylane is een krachtig molecuul dat helpt de weefselstructuren te verbeteren die met de jaren hun stabiliteit verliezen. Het maakt je huid steviger, je gezichtscontouren strakker en vermindert je rimpels. Vind je dat een aantrekkelijk idee, let er dan voortaan op dat je nieuwe dagcrème dit molecuul bevat. 

Laser X3 dagcrème

De Laser X3 dagcrème van l’Oréal Paris is een dikke aanrader voor als je de veertig bent gepasseerd. De crème verbetert de huidkwaliteit zo’n beetje direct, vermindert rimpels zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels na een week en maakt in vier weken de huid steviger en voller. Dat blijkt uit een test onder 97 vrouwen die de crème in een periode van zes maanden testten. 

Test het zelf

Eerst zien, dan geloven? Geef je op als tester. Je mag dan vier weken lang de Laser X3 dagcrème van l’Oréal proberen en je bevindingen delen in Flair. We zijn op zoek naar twee testers tussen de 35 en 45 die we na afloop van de testperiode mogen bellen voor een kort interview. Wil je dat, laat dan hieronder je gegevens achter.