Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Ik wil intens zoenen, passie en nachtenlang vrijen tot ik buiten adem ben’

Bedgeheimen: ‘Ik wil intens zoenen, passie en nachtenlang vrijen tot ik buiten adem ben’

Bedgeheimen: ‘Ik wil intens zoenen, passie en nachtenlang vrijen tot ik buiten adem ben’

Nathalie (35) is single, heeft drie kinderen van 8, 6, en 3 jaar. Ze geeft haar seksleven een 4.

“Ik ben een gescheiden moeder met drie schatten van kinderen en werk twintig uur in de week. Ik red het prima alleen met mijn kids, maar de laatste tijd begint er wat te knagen. Als ik in de spiegel kijk, zie ik niet meer die sexy meid die ik vroeger was. Mijn leeftijd en de zwangerschap pen hebben duidelijk hun sporen nagelaten. Ik ben niet dik of uitgezakt, maar lang zo strak niet meer.

Ook in mijn liefdesleven merk ik dat ik zelfvertrouwen mis. Ik zou me minder huissloof willen voelen en meer minnares. In het weekend dat de kinderen bij mijn ex zijn, ga ik met vriendinnen op stap. Dan ben ik stiekem op zoek naar een leuke lover, maar ik durf nauwelijks initiatief te tonen. Door mijn serieuze, wat afstandelijke houding hoef ik de mannen helaas niet van me af te slaan.

Af en toe date ik via een relatiesite. Maar zelden ontmoet ik iemand die ik interessant genoeg vind voor een relatie of een onenightstand. En dat terwijl ik flinke jeuk heb. Noem het zomerkriebels of gewoon geiligheid: ik wil intens zoenen, een hoofd tussen mijn benen, passie en nachtenlang vrijen tot ik buiten adem ben. Het liefst met een ontzettend aantrekkelijke en lieve man.

Heel af en toe maak ik gebruik van een scharrel. Het is een oud-klasgenoot die ik via Hyves weer heb ontmoet en die net als ik gescheiden is. Op zich presteert hij als minnaar niet zo slecht, maar voor een relatie is hij te oppervlakkig. Eens in de drie maanden spreken we af voor een rendez-vous bij hem thuis. We drinken een roseetje, kletsen wat en dan begint hij mij te zoenen en aan mij te frunniken. Dat is het moment waarop we naar zijn slaapkamer verhuizen en onze standaardriedel afwerken.

Hij beft mij, ik pijp hem, we zoenen en wisselen standje 69, doggy en missionaris af. Als we beiden zijn klaargekomen, is de avond ook over. Meestal zucht hij dan dat hij uitgeput is. Ik vat dat op als hint om te vertrekken. Behalve deze sporadische seks heb ik niets anders en dat vind ik veel te weinig.

Natuurlijk doe ik wel aan soloseks, bijna elke dag zelfs, maar een vibrator wint het niet van een echt mannenlijf. Maar ja, hoe vind ik een geschikte kandidaat die niet schrikt van drie kleine kinderen en een vaak uitgebluste moeder met bijpassend figuur?

Mijn vriendinnen beuren me vaak op en zeggen dat ik mezelf meer moet te verwennen met beautybehandelingen, de sportschool en nieuwe kleren. Volgens hen moet ik me ook meer onder de mensen begeven om nieuwe mensen te leren kennen. Vooral op de clubjes van mijn kinderen zouden veel vrijgezelle weekendpapa’s te vinden zijn. Dus als er binnenkort weer ouderhulp gevraagd wordt op school geef ik me op. Ik ga ook mee op voetbalkamp en ik word vrijwillig lid van de buurtvereniging, in de hoop dat ik dan eindelijk die leuke single man leer kennen. “

Aantal bedpartners 12
Hoe vaak eens in de drie maanden
Laatste keer vijf weken geleden
Speeltje vibrator
Fantasie wilde seks met een spannende minnaar
Favoriet standje doggy style
Raarste plek in mijn achtertuin