Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Erotisch verhaal: ‘Samen naar een parenclub’

Erotisch verhaal: ‘Samen naar een parenclub’

Erotisch verhaal: ‘Samen naar een parenclub’

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt: soms gewoon lekker om te lezen. Dit keer over seks in een parenclub als poging om de relatie wat ‘up te spicen’.

“We waren wat ingedut. Je weet wel dat het niet zo spannend meer is als aan het begin van je relatie, maar je verwacht toch wel íets. Tenminste, ik wel. En dat was niet meer zo. Seks? Hooguit een keer per maand. Op zaterdagavond na te veel drank of een routineus rondje wippen omdat ‘het nu toch wel weer echt tijd was.’ Rigoureuze maatregelen waren er nodig: een parenclub.

‘F*ck it, er moet iets gebeuren’

Daar hadden we het ook al wel eens over gehad, maar het leek mij vooral toch te spannend. En nu dacht ik: f*ck it, er moet iets gebeuren. Dus ik bracht het ter sprake tijdens het tijdens het eten (hij verslikte zich bijna in z’n aardappel met spinazie) en hij keek me met grote ogen aan. ‘Wat, echt?’, stamelde hij. ‘Ja, er moet iets gebeuren. We zijn net dertig en dit kan niet de rest van m’n leven zo doorgaan.’

Na wat afspraken gemaakt te hebben (er gebeurt níks zonder dat we het van elkaar weten, bijvoorbeeld), was het dan aankomende zaterdag zover. We gaan naar een parenclub.

Dresscode parenclub: geen spijkerbroek

Ik had geen idee wat ik moest verwachten. De vrouw die ik belde om te reserveren vertelde dat er niet per se een dresscode is, maar dat je uit de toon valt in een spijkerbroek. Ik droeg een kort zwart jurkje met gaten (het soort netpanty maar dan voor de bovenkant van je lijf) en mijn man alleen een broek – een mooie, nette.

Gewone bar, maar met lingerie

Eenmaal binnen weten we oprecht niet waar we moeten kijken. Het is een ‘gewone bar’, zoals we die gewend zijn, alleen draagt bijna iedereen (verrassend) lingerie of nog minder. We besluiten eerst een drankje te halen en nemen plaats op de barkrukken bij de bar. Een beetje onwennig kijken we naar elkaar, om ons heen. Ik zie dat mijn man het leuk vindt aan de erectie die al door zijn broek zichtbaar is. “Rondje lopen?”, vraag ik. Ik loop voor en hij houdt m’n hand vast. Speels knijpt ‘ie even in m’n billen: “Wat heb je toch eigenlijk een heerlijk kontje.”

Parenclub: meekijken in kamertjes

Overal zijn verschillende kamertjes en we mogen overal meekijken. In een kamer zijn twee vrouwen bezig en daar blijft ‘ie iets langer staan. De dames zien ons en vragen aan mij: “Wil je meedoen?”. Inmiddels zijn we al wat drankjes verder en hij zegt: “Doe het, alsjeblieft.” Terwijl de meiden mij op bed leggen en beginnen te zoenen en strelen, staat hij nonchalant tegen de muur geleund. “Help jij jezelf?”, knipoogt een van de meiden naar hem.

Seks met twee vrouwen

Dat laat ‘ie zich geen twee keer zeggen. Hij bevrijdt z’n harde pik uit z’n broek door de rits en begint zichzelf af te trekken, terwijl ik inmiddels word gelikt door twee vrouwen. Ik kijk hem aan en hij heeft grote ogen van opwinding: “Kom je erbij, schat?”. De dames gaan aan de kant en hij glijdt in een keer in me. “Mijn god”, hijgt hij. Een van de meiden komt achter hem staan en streelt hem. “Wil je mij ook neuken?”, vraagt ze. Hij kijkt mij aan ter goedkeuring en ik knik ja.

Klaarkomen met behulp van een vrouw

Inmiddels liggen we met z’n drieën op een rij met onze benen wijd en glijdt hij om de beurt van de een in de ander. Bij mij hield ‘ie het niet meer: “Ik kom zo”, kreunt hij. Een van de meiden begint met mijn clit te spelen en ik voel dat ik bijna kom. “Ik ook”, beaam ik. En voordat ik het weet klemt mijn lichaam zich om zijn pik en voel ik dat mijn man klaarkomt.

Binnen twee uur uit de parenclub

Die meiden gingen door waar ze gebleven waren, wij zijn met twee uurtjes de club weer uit. “Volgens mij is dit niet helemaal de bedoeling, zo snel”, lach ik in de auto. “Dan proberen we het volgende week gewoon nog een keer”, zegt hij, terwijl hij me kust. Sinds die dag hebben we iedere dag seks gehad. Het was echt nodig om ons seksleven een pepertje te geven.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images