Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Tijdens een tripje met vrienden sliepen we in één bed. Tja, wat doe je dan?’

Bedgeheimen: ‘Tijdens een tripje met vrienden sliepen we in één bed. Tja, wat doe je dan?’

Bedgeheimen: ‘Tijdens een tripje met vrienden sliepen we in één bed. Tja, wat doe je dan?’

Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 22 en administratief medewerker. Hij is 28 en IT’er. Ze zijn anderhalf jaar samen.

Jef

Aantal vorige bedpartners: “Vijf.”

De eerste keer samen: “We waren nogal aarzelend. Het kwam allemaal wat traag op gang, maar zodra we bezig waren, vlogen de vonken ervan af!”

We vrijen: “Vijf keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar borsten en haar slanke rug. Haar borsten zijn heerlijk om in te knijpen en haar rug is zo sexy om naar te kijken tijdens doggystyle.”

Mijn favoriete standje: “Lepeltje-lepeltje. Zo kan ik haar borsten met één hand vasthouden en heb ik mijn andere hand vrij om haar op andere plaatsen te strelen.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “In missionarishouding. Dat is gewoon de gemakkelijke positie om te starten.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat seks niet altijd serieus hoeft te zijn. Er mag zeker weleens gelachen worden en we hebben dan ook vaak veel plezier tijdens wat we ‘sukkelseks’ noemen.”

Ik word helemaal wild als zij: “Zich topless of naakt uitrekt. Dan krijg ik onmiddellijk zin!”

In vergelijking met vorige partners: “Is Catherine ongelooflijk veel beter dan de anderen, omdat ze me goed aanvoelt en precies weet hoe ze me kan opwinden.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ze best iets zachter mag doen tijdens orale seks of het aftrekken.”

Dit doe ik nooit meer: “Ik kan niets bedenken wat echt is fout gelopen of wat niet leuk was. Als ik iets moet verzinnen, dan zijn het speeltjes. Die vind ik geen  meerwaarde hebben.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Lees ook:
Bedgeheimen: ‘Hij is meer een grappige jongen, waardoor ik soms hunker naar een beer van een vent’

Catherine

Aantal vorige bedpartners: “Drie.”

De eerste keer samen: “Was misschien wat vroeg. We kenden elkaar nog niet zo lang, maar tijdens een tripje met vrienden sliepen we in één bed. Tja, wat doe je dan?”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn armen! Ze lijken heel dun, maar eigenlijk zijn ze echt gespierd en sterk. Zijn ogen en billen zijn ook erg de moeite waard.”

Mijn favoriete standje: “Doggystyle. Dan krijg ik het vaakst een orgasme en kan hij de baas zijn. Sexy!”

Maar zo vrijen we het vaakst: “In missionarishouding. Het is onze beginpositie, daarna wisselen we af.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat seks ook fijn kan zijn zonder pijn. In andere relaties werd seks pas boeiend als het er ruig aan toeging. Dat is met Jef niet nodig, met hem mag het ook liefdevol en teder zijn.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mijn nek zachtjes begint te zoenen. Zo heeft hij me de eerste keer ook in the mood gekregen.”

In vergelijking met vorige partners: “Is Jef een echte gentleman. Hij zorgt enorm goed voor mij, hij is bezorgd en vooral heel lief. En een volhouder.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Hij niet zo handig is met vingeren. Oefening baart kunst, denk ik dan maar.”

Dit doe ik nooit meer: “Seks onder de douche! Dat doet pijn, het is er te krap en ik krijg altijd het gevoel dat ik aan het verdrinken ben. Voorspel oké, maar de rest? Nee.”

Ik geef mijn seksleven een 9,5

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

tekst Nele Reymen