Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Standjes vinden we niet zo spannend, we doen het liever op een originele plek’

Bedgeheimen: ‘Standjes vinden we niet zo spannend, we doen het liever op een originele plek’

Bedgeheimen: ‘Standjes vinden we niet zo spannend, we doen het liever op een originele plek’

Elke week delen we bij Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 21 en studeert. Hij is 27 en accountmanager. Ze zijn zes jaar samen. 

Marije

Aantal vorige bedpartners: “Geen.”

De eerste keer samen: “Vond ik héél spannend. Hij was mijn eerste, dus ik wist niet wat ik kon verwachten. Gelukkig was ie heel lief voor me.”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Het allermooist is zijn buik. Hij heeft een sixpack en zo’n mooie V-vorm aan de onderkant.”

Mijn favoriete standje: “Voor mij is dat missionaris. Seks hoeft niet altijd intiem te zijn, maar meestal vind ik het dan wel het fijnst.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We wisselen af tussen hij boven en ik boven. Meestal ook wel doggy.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Om me aan hem over te geven tijdens de seks. Ik heb soms de neiging om bezig te zijn met dingen die er eigenlijk niet toe doen, zoals hoe ik eruitzie en of ie me wel aantrekkelijk genoeg vindt.”

Ik word helemaal wild als hij: “Tijdens de seks tegen me praat en vertelt wat hij lekker vindt.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Sommige dingen komen gewoon niet zo snel ter sprake, maar er is eigenlijk niets wat ik niet tegen hem zou durven zeggen. Jorn is heel ruimdenkend.”

Minpuntje: “Soms maakt het me wat onzeker dat hij meer ervaring heeft dan ik, maar is dat echt een minpunt?”

Ik droom weleens van: “Seks in een openbare ruimte. Niet op de balie in het gemeentehuis of zo, maar iets meer besloten, in het toilet van een restaurant bijvoorbeeld.”

Ik geef mijn seksleven een 8

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Soms willen we echt geen voorspel en bespringen we elkaar direct’

Jorn

Aantal vorige bedpartners: “Drie.”

De eerste keer samen: “Vond ik heel speciaal, omdat ik haar heb ontmaagd. Natuurlijk kon ik merken dat ze zenuwachtig was, maar het smaakte meteen naar meer.”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar armen. Ze traint veel en dat is te zien. Ik denk dat haar biceps aan die van mij gewaagd zijn, terwijl ze er toch heel vrouwelijk uitziet.”

Mijn favoriete standje: “Doggy. Zoals ik zei: Marije traint best veel. Dat zie je niet alleen aan haar armen, maar ook aan haar billen.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We doen meestal dezelfde dingen, standjes vinden we allebei niet zo spannend. We doen het liever op een originele plek.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat niet iedereen even comfortabel is met zichzelf en dat ik soms meer rekening mag houden met hoe gevoelig ze is.”

Ik word helemaal wild als zij: “Ondeugend is. Zeker als er mensen bij zijn vindt ze het leuk om dingen te zeggen die eigenlijk nét niet door de beugel kunnen. Ik hou ervan.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik durf alles te zeggen. We zijn inmiddels al zo’n lange tijd samen dat we ons heel veilig voelen bij elkaar.”

Minpuntje: “Ze kan onzeker zijn, terwijl ze daar naar mijn idee helemaal geen reden toe heeft.”

Ik droom weleens van: “Seks in de auto. Dat we ‘m tijdens een lange rit ergens parkeren om even stoom af te blazen of zo, haha.”

Ik geef mijn seksleven een 8

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Tekst: Elien Geboers