Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Ze kan enorm squirten als ze klaarkomt. Daar kan ik echt van genieten’

Bedgeheimen: ‘Ze kan enorm squirten als ze klaarkomt. Daar kan ik echt van genieten’

Bedgeheimen: ‘Ze kan enorm squirten als ze klaarkomt. Daar kan ik echt van genieten’

Elke week delen we bij Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 43 en administratief medewerker. Hij is 44 en havenmedewerker. Ze zijn één jaar samen.

Sandra

Aantal vorige bedpartners: “Dat heb ik niet bijgehouden.”

De eerste keer samen: “Was geheel onverwacht, op onze eerste date. Ik wist niet of hij mij wel echt zag zitten. Toch heb ik de eerste move gemaakt door hem te zoenen. Daarna spatten de vonken ervan af. We hebben uren heerlijke seks gehad, alsof we het al veel vaker hadden gedaan.”

We vrijen: “Nooit. Wij vrijen niet, dat is te lief en te teder. Daarnaast wonen we niet bij elkaar, dus hoe vaak we seks hebben verschilt. De ene week doen we het zes keer, de andere week één keer. Maar als we samen zijn, slaan we zelden een keer over.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn gespierde bovenbenen en bovenlijf. Heerlijk om daarin verstrengeld te liggen.”

Mijn favoriete standje: “De pretzeldip. Ik vind het fijn om oogcontact te hebben.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “De G-whiz. Ik zie hem graag genieten, en dit is het ideale standje om mij te laten squirten.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Hij heeft mij geleerd geen schaamte te hebben en alles uit te spreken. Superfijn, want zo verruim ik steeds mijn blik.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mij opdrachten geeft. Soms appt hij wat ik moet dragen of doen als we elkaar weer zien. Dat bouwt spanning op. Zo is elke ontmoeting weer een spannende date.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “We bespreken echt alles. Achteraf evalueren we ook altijd wat fijn was of juist niet.”

Minpuntje: “Als we langere tijd bij elkaar zijn, is er soms een kind bij. Omdat we ons dan niet helemaal kunnen laten gaan, voelt het alsof we niet alles uit ons seksleven halen.”

Ik droom weleens van: “Ik ben nog wel nieuwsgierig naar een driehoeksverhouding, zodat ik van een man én een vrouw kan genieten.”

Ik geef mijn seksleven een 9,5

Lees ook
Bedgeheimen: ‘We hebben vaak seks om te kijken of een bizar standje überhaupt lukt’

Don

Aantal vorige bedpartners: “Ongeveer vijftien.”

De eerste keer samen: “Was na een date op het strand. Sandra stelde na afloop voor om nog iets bij haar te drinken. Na een uur of twee besprongen we elkaar als wilde beesten op de bank. Het bed hebben we die avond niet gehaald.”

We vrijen: “Zelden tot nooit. We proberen het wel, maar het eindigt altijd in een wilde sekspartij.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar billen en borsten – heerlijk om die vast te pakken terwijl ik haar een beurt geef.”

Mijn favoriete standje: “Cowgirl.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Langdurig, intens, hard, diep.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat anale stimulatie op het juiste moment heel fijn en lekker kan zijn.”

Ik word helemaal wild als zij: “Gehoor geeft aan wat ik via de telefoon zeg dat ze moet doen, zoals welk setje ze aan moet, hoe ze zich moet opmaken of dat ze een buttplug moet inbrengen. Ook word ik helemaal wild als ze op mijn gezicht gaat zitten en mijn hele hoofd en lichaam onder squirt.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Er is niets wat ik niet durf te zeggen.”

Minpuntje: “Sandra kan enorm squirten als ze klaarkomt. Daar kan ik echt van genieten, dat doe ik dan ook met volle teugen. Het nadeel is dat we nooit meteen in slaap kunnen vallen. We moeten altijd eerst douchen, het bed verschonen en direct de was doen.”

Ik droom weleens van: “Het swingerswereldje. Ik wilde altijd al eens een parenclub bezoeken. Dit is in mijn relatie met Sandra gebeurd. En ik kan zeggen dat het een spannende ontdekkingsreis is geworden. Nu zijn we ons in BDSM aan het verdiepen. Niet per se een antwoord op de vraag, maar ik wilde niet zeggen: ‘Ik heb geen dromen meer.’”

Ik geef mijn seksleven een 9,5

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Milou Windhorst | Beeld Getty Images