Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Ik wist niet dat seks zo intiem kon zijn, dat je ook kunt verbinden zonder penetratie’

Bedgeheimen: ‘Ik wist niet dat seks zo intiem kon zijn, dat je ook kunt verbinden zonder penetratie’

Bedgeheimen: ‘Ik wist niet dat seks zo intiem kon zijn, dat je ook kunt verbinden zonder penetratie’

Elke week delen we bij Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 28 en receptionist. Zij is 20 en juridisch medewerker. Ze zijn zes maanden samen.

Kim

Aantal vorige bedpartners: “Zeven.”

De eerste keer samen: “Was totaal onverwacht. We kenden elkaar al van onze vorige baan en kwamen elkaar na twee jaar spontaan weer tegen. De bedoeling was om het casual te houden omdat we beiden geen relatie wilden, maar de vonken spatten er direct vanaf.”

We vrijen: “Gemiddeld vier keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ik kan echt niet kiezen. Ik vind haar borsten, rug, heupen en billen het allermooist.”

Mijn favoriete standje: “Ik liggend op mijn buik, zij achter mij – in combinatie met wat speeltjes.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Zoals ik hierboven zei, maar missionaris komt ook regelmatig voor. Mensen noemen dat vaak een saai standje, maar ik vind het juist erg intiem.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Er is een hele wereld voor me opengegaan sinds ik een relatie heb met Maxime. Ik wist niet dat seks zo intiem kon zijn, dat je ook kunt verbinden zonder penetratie. Verder communiceer ik met haar veel beter dan bij mijn vorige partners.”

Ik word helemaal wild als zij: “Op een bepaalde manier praat of doet, waardoor ik erg onderdanig word.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Er is niets wat bij ons niet al is besproken, en daar ben ik erg trots op.”

Minpuntje: “Soms verschillen onze behoeftes. Als ik bijvoorbeeld wat harder wil, maar zij het rustig en intiem wil houden. Gelukkig vinden we altijd een middenweg.”

Ik droom weleens van: “Een trio. Zowel met een man als met een vrouw. Ik weet niet of het ooit gaat gebeuren en of ik het zou kunnen, maar ik zou de ervaring wel een keer willen hebben.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Dat ze een ‘verboden vrucht’ was, maakte het alleen maar spannender’

Maxime

Aantal vorige bedpartners: “26.”

De eerste keer samen: “We kwamen elkaar onverwacht tegen en begonnen bijna meteen met elkaar te flirten. Het plan was om het bij één nacht te houden, maar inmiddels zijn we zes maanden verder en zijn we elke dag samen.”

We vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar billen.”

Mijn favoriete standje: “Wanneer zij op haar buik ligt en ik op haar lig.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Bijna alle standjes die we regelmatig doen, komen wel een keer voorbij als we een avond samen zijn en seks hebben: doggy, missionaris, staand, Kim of ik bovenop, scharen… You name it.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat er zoiets bestaat als meerdere keren achter elkaar klaarkomen.”

Ik word helemaal wild als zij: “Op haar buik ligt en haar billen omhoogduwt, omdat ze dan onderdanig is en ik het gevoel heb dat ik macht over haar heb.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Wij weten alles van elkaar. In mijn voorgaande relaties had ik dit totaal niet, daar was weinig tot geen communicatie. Mijn connectie met Kim is heel diep, waardoor we ook zonder seks heel intiem kunnen zijn, bijvoorbeeld door alleen te knuffelen of te strelen.”

Minpuntje: “Dat we ook weleens moe zijn of geen tijd hebben om te vrijen, maar dat ligt dan meer aan de situatie dan aan de persoon.”

Ik droom weleens van: “Een trio met een man. Ik heb weleens een trio gehad met twee vrouwen en ben nieuwsgierig naar de andere variant. Met Kim en een vrouw erbij word ik waarschijnlijk jaloers. Ik ben benieuwd hoe dat met een man is.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Wil jij je met je partner opgeven voor ‘Bedgeheimen’? Stuur dan een mail naar flair@dpgmedia.nl met als onderwerp ‘bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Milou Windhorst | Beeld: Getty Images