Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Ik heb af en toe de indruk dat Roel mijn kinky wensen raar of ongemakkelijk vindt’

Bedgeheimen: ‘Ik heb af en toe de indruk dat Roel mijn kinky wensen raar of ongemakkelijk vindt’

Bedgeheimen: ‘Ik heb af en toe de indruk dat Roel mijn kinky wensen raar of ongemakkelijk vindt’

Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 27 en is communicatiemedewerker. Hij is 26 en accountant. Ze zijn zeven jaar samen.

Roel

Aantal vorige bedpartners: “Nul.”

De eerste keer samen: “Was een beetje ongemakkelijk. Loes had al wat ervaring, terwijl ik amper wist wat de boven- en de onderkant was.”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Zonder twijfel haar billen. Als ze voorbijwandelt en met haar kont schudt, ben ik meteen afgeleid en kan ik nog maar aan één ding denken.”

Mijn favoriete standje: “Loes wordt helemaal wild als ik haar op de keukentafel neem. Ze ligt dan op de perfecte hoogte om van beneden naar boven te stoten en haar gevoeligste plekje te raken.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionaris, gok ik. Uit pure luiheid, laten we eerlijk zijn.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Omdat ik nog geen ervaring had, nam ik uit mezelf niet meteen het initiatief om te experimenteren met kinky dingen. Loes heeft me laten inzien dat je dingen niet meteen moet afkeuren en dat out-of-the-box-seks héél fijn kan zijn.”

Ik word helemaal wild als zij: “Me de indruk geeft dat ze ongelooflijk geil is. Wanneer ze bijvoorbeeld lekker kreunt, me aanmoedigt heviger te stoten of het initiatief neemt door mijn oorlel te likken, me te pijpen of te eisen dat ik haar verwen.”

Ik droom weleens van: “Het is voor mij absoluut geen must, maar ik ben toch benieuwd naar anale seks. Dat moet er misschien toch eens van komen.”

Nee, bedankt: “Een trio met een andere man. Het idee zijn kwakje te zien? Ieuw!”

Minpuntje: “Hoewel we allebei vaak zin hebben en best zinnelijk ingesteld zijn, doen we het veel te weinig.”

Ik geef mijn seksleven een 7

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Tijdens de seks bepaalt hij vaak wat we doen. Misschien moet ik daar eens verandering in brengen’

Loes

Aantal vorige bedpartners: “Drie.”

De eerste keer samen: “Liep niet helemaal van een leien dakje. Roel was nog maagd en dat vroeg om wat extra geduld en voorzichtigheid. Al vond ik het natuurlijk ook een hele eer dat ik zijn eerste mocht zijn.”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Wanneer hij te weinig geslapen heeft of heel lange dagen werkt, krijgt hij opvallende wallen onder zijn helderblauwe ogen. Dat vind ik zo sexy.”

Mijn favoriete standje: “Doe mij maar het schildpadje: lekker diep en met mijn gezicht stevig in het kussen geduwd. Als hij dan ook nog zacht aan mijn haren trekt, word ik helemaal wild.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Lepeltje-lepeltje. We starten dan heel romantisch, maar het gaat snel over in een hevige, passionele vrijpartij.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat het helemaal oké is om eens lekker egoïstisch te zijn en van hem te verlangen dat het voor een keertje allemaal om mijn genot draait.”

Ik word helemaal wild als hij: “In het openbaar toont dat hij opgewonden is en me het liefst hier en nu zou bespringen.”

Ik droom weleens van: “Stiekem zou ik het heel erg spannend vinden om te vrijen in het bijzijn van andere mensen. Zou ze geen aandacht geven, maar het idee dat ze ons kunnen horen of zien, windt me heel erg op.”

Nee, bedankt: “Onder het mom van ‘don’t knock it till you tried it’ zet ik mijn joker in op deze vraag.”

Minpuntje: “Ik heb af en toe de indruk dat Roel mijn kinky wensen raar of ongemakkelijk vindt. Het duurt soms even voor hij een idee een kans wil geven.”

Ik geef mijn seksleven een 7

Ook meedoen met Bedgeheimen? Stuur een mail naar flair@dpgmedia.nl, met als onderwerp ‘Bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages