Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Onze eerste keer samen was in het reuzenrad’

Bedgeheimen: ‘Onze eerste keer samen was in het reuzenrad’

Bedgeheimen: ‘Onze eerste keer samen was in het reuzenrad’

Elke week delen we bij Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 39 en kleuterjuf. Hij is 40 en systeembeheerder. Ze zijn zestien jaar samen.

Herma

Aantal vorige bedpartners: “Vier.”

De eerste keer samen: “Ik weet niet of je het een volwáárdige eerste keer kunt noemen, maar dat was een vluggertje in een reuzenrad. Het was zomer, ik had een jurkje aan en ging zogenaamd heel casual bij hem op schoot zitten. We draaiden al maanden om elkaar heen, dus lang hadden we niet nodig.”

We vrijen: “Eén keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn gezicht! Zijn lijf is ook goed, maar ik viel voor z’n grijze ogen.”

Mijn favoriete standje: “Lekker simpel: missionaris. Van mij hoeft het niet met zo veel poespas allemaal.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionaris, ik bovenop of doggystyle. We zijn niet zo experimenteel en dat vinden we allebei prima. Never change a winning recipe, toch?”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat ik me niet bezwaard hoef te voelen als het wat langer duurt voordat ik klaarkom. Het duurt juist alleen maar langer als ik me er druk om ga maken.”

Ik word helemaal wild als hij: “Met natte haren en in alleen een handdoek uit de douche komt. Zeker als er nog stoom om ‘m heen hangt: een McSteamy-momentje.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik het supersexy vind als hij klaarkomt. Dat voelt heel intiem.”

Minpuntje: “Vanwege de kinderen kunnen we het niet altijd zo spontaan doen als we zouden willen. Een leuke avond met zijn tweeën vereist vaak wat planning.”

Ik droom weleens van: “Een zonvakantie met z’n tweetjes, maar pas als de kinderen wat ouder zijn en we ze met een gerust hart alleen thuis kunnen laten.”

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Ik wil nog veel meer ontdekken, met andere mannen én vrouwen’

Merijn

Aantal vorige bedpartners: “Twee.”

De eerste keer samen: “Was onze spannendste ervaring ooit. Sowieso van ons samen, maar voor mij misschien wel van al mijn seksuele escapades. We hadden een drankje op en besloten eens gek te doen – in het reuzenrad.”

We vrijen: “Eén keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Zonder twijfel haar billen. Blijkbaar loont al dat gewandel en geskate, want ze heeft een perfecte kont.”

Mijn favoriete standje: “Ik heb niet per se een favoriet. Vooral posities waarin Herma zich zelfverzekerd voelt en dat uitstraalt, vind ik sexy. Meestal missionaris.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Vaak beginnen we in missionaris, als opwarmertje. Daarna klimt zij bovenop. We eindigen meestal met doggystyle, omdat ik dan extra diep kan gaan en zij zichzelf met een speeltje tot een hoogtepunt kan brengen.”

Ik word helemaal wild als zij: “Zich zichtbaar laat gaan en in haar hoofd niet bezig is met de kinderen of de bonte was die ze nog moet draaien.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Na zestien jaar samen is alles onderhand wel besproken. Ik mag haar blijkbaar wel wat vaker vertellen dat ik gek ben op haar billen, want ze reageerde verbaasd toen ik net over haar mooiste lichaamsdeel vertelde.”

Minpuntje: “De seks is door de jaren heen top gebleven. De frequentie mag van mij wel omhoog. Gelukkig weet ik dat het niet aan mij ligt dat we meestal op één keer per week blijven steken.”

Ik droom weleens van: “Seks op een ondeugende plek, zoals die eerste keer in het reuzenrad.”

Wil jij je met je partner opgeven voor ‘Bedgeheimen’? Stuur dan een mail naar flair@dpgmedia.nl met als onderwerp ‘bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Milou Windhorst | Beeld: Gettyimages