Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Ik lig het liefst op mijn rug terwijl zij het werk doet’

Bedgeheimen: ‘Ik lig het liefst op mijn rug terwijl zij het werk doet’

Bedgeheimen: ‘Ik lig het liefst op mijn rug terwijl zij het werk doet’

Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 23 en zit op de pabo. Hij is 27 en is administratief medewerker. Ze zijn vijf maanden samen.

Geert

Aantal vorige bedpartners: “Drie.”

Onze eerste keer: “Was er eentje om te onthouden. Het zat er al langer aan te komen, dus toen het eindelijk zover was, stond ik op ontploffen. We zijn de hele nacht doorgegaan.”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel? “Sowieso haar borsten. Liesbeth vindt ze zelf iets te klein, maar ik vind ze perfect bij haar passen.”

Mijn favoriete standje: “Heel eerlijk? Ik lig het liefst op mijn rug terwijl zij het werk doet, maakt niet uit hoe. Niets doen en lekker genieten.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Natuurlijk kom ik zelf ook vaak genoeg in actie, bijvoorbeeld in de missionarishouding en als we het doggy style doen.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Liesbeth heeft me geleerd hoe ik haar tijdens de penetratie met mijn vingers kan stimuleren. Dat is leuk.”

Ik word helemaal wild als zij: “Me laat weten dat ze zin heeft in seks, maakt niet uit hoe. Een appje, het fluisteren in mijn oor, het initiatief nemen…”

Ik droom weleens van: “Een triootje. Is dat niet de droom van elke man? Ervan dromen op zich is vaak al genoeg zelfs.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik tijdens het masturberen soms over andere vrouwen fantaseer. Dat is gewoon niet aardig.”

Dit doe ik nooit meer: “Mijn vriendin bedriegen, alleen voor de seks. Bij mijn ex heb ik dat gedaan, maar bij Liesbeth is dat totaal niet aan de orde. Ik zou mezelf haten.”

Ik geef mijn seksleven een 8,5

Lees ook:
Bedgeheimen: ‘We hebben één keer anale seks geprobeerd en dat was zo pijnlijk’

Liesbeth

Aantal vorige bedpartners: “Vier.”

Onze eerste keer: “Was geweldig. We waren al een tijdje aan het flirten, hadden al eens gezoend en gevoeld, en die eerste vrijpartij was gewoon de kers op de taart. Het was meteen raak!”

We vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Geert is heel groot en breed. Zijn stevige armen en borstkas maken hem heel mannelijk.”

Mijn favoriete standje: “Doggy style. Op de een of andere manier voelt dat voor mij het beste aan. Geert weet precies wat en hoe hij het moet doen.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We beginnen liggend en eindigen meestal in doggy style.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat seks niet per se in bed hoeft plaats te vinden. In principe ben ik nogal van vertrouwd en comfortabel, maar ik zie nu ook de fun in van seks onder de douche, bijvoorbeeld.”

Ik word helemaal wild als hij: “Geile appjes stuurt. Dat is iets wat we heel regelmatig doen. Veel meer dan zo’n berichtje heb ik als aansporing vaak niet nodig…”

Ik droom weleens van: “Seks op een open vlakte in de stromende regen. Gewoon, omdat dat me tegelijkertijd romantisch en geil lijkt.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik met mijn ex weleens aan soft sm deed. Dat hoeft met Geert niet, trouwens.”

Dit doe ik nooit meer: “Mijn ex en ik hebben ooit filmpjes gemaakt tijdens de seks en ik vind het geen aanrader om die opnieuw te bekijken. Jezelf zo bezig zien, gatver.”

Ik geef mijn seksleven een 8

Ook meedoen met Bedgeheimen? Stuur een mail naar flair@dpgmedia.nl, met als onderwerp ‘Bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.