Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Ik heb van haar geleerd dat intieme seks ook sexy kan zijn’

Bedgeheimen: ‘Ik heb van haar geleerd dat intieme seks ook sexy kan zijn’

Bedgeheimen: ‘Ik heb van haar geleerd dat intieme seks ook sexy kan zijn’

Elke week delen we bij Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 35 en tatoeëerder. Hij is 37 en tatoeëerder. Ze zijn tien jaar samen.

Lilian

Aantal vorige bedpartners: “Zeven.”

De eerste keer samen: “Was na een muziekfestival, bij een gemeenschappelijke vriendin thuis. We waren niet helemaal nuchter en konden gewoon niet meer wachten.”

We vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn nek. Hij heeft een soort kraag van tatoeages met rozen en een doodshoofd. Het zal niet ieders smaak zijn, maar ik vind het sexy.”

Mijn favoriete standje: “Doggy. Dan gaat hij lekker diep en voel ik het meest.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Doggy. Toevallig is het ook zijn favoriete standje.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat seks wél ook om orgasmes draait en dat ik mezelf niet hoef weg te cijferen omdat ik denk dat we anders ‘te lang’ bezig zijn of iets dergelijks.”

Ik word helemaal wild als hij: “Hardop uitspreekt dat ie de dingen die ik bij hem doe lekker vindt.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Zijn exen mij nog steeds, zelfs na al die jaren, weleens onzeker kunnen maken. Het zijn allemaal echt van die poppetjes – zo ongeveer het tegenovergestelde van hoe ik eruitzie.”

Minpuntje: “Ik ben eigenlijk niet zo’n enorme fan van borsthaar. Maar ik ga niet van hem vragen of hij zich om de paar dagen wil scheren.”

Ik droom weleens van: “Seks op een openbare plek. In de sauna van de sportschool bijvoorbeeld.”

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Onze eerste keer samen was in het reuzenrad’

Dexter

Aantal vorige bedpartners: “Elf.”

De eerste keer samen: “Was top. We hadden een feestje gehad en omdat we een paar drankjes ophadden, waren we heerlijk vrij en schaamteloos in ons doen en laten.”

We vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ik vind haar hele lichaam prachtig. Eén deel – rechts – is van schouder tot teen volledig getatoeëerd, op haar buik en borst na. Het is een heel uniek gezicht.”

Mijn favoriete standje: “Doggy. We voelen dan allebei het meest.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Doggy. Al gaan we ook vaak voor missionaris als we in een wat intiemere bui zijn.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat intieme seks ook sexy kan zijn. Ik vond het altijd een beetje soft, terwijl dat zachtaardige ons juist dichter bij elkaar brengt.”

Ik word helemaal wild als zij: “Het initiatief neemt om nieuwe dingen te proberen. Laatst stelde ze voor om me te blinddoeken, zodat zij een keertje de dominante was. Ik kan daar wel aan wennen.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik denk niet dat er onderwerpen onbesproken zijn gebleven. Sommige dingen zeggen we hooguit niet vaak genoeg. Wat we leuk aan elkaar vinden, bijvoorbeeld.”

Minpuntje: “Ik vind haar af en toe te droog qua lichaam. We houden allebei van afgetraind, maar ik hoef heus niet het hele jaar door zes blokken te zien.”

Ik droom weleens van: “Seks op een plek die eigenlijk niet door de beugel kan. In het bed van haar ouders als we een weekendje bij ze in Drenthe zijn of zo.”

Wil jij je met je partner opgeven voor ‘Bedgeheimen’? Stuur dan een mail naar flair@dpgmedia.nl met als onderwerp ‘bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Milou Windhorst | Beeld: Gettyimages