Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Hij is meer een grappige jongen, waardoor ik soms hunker naar een beer van een vent’

Bedgeheimen: ‘Hij is meer een grappige jongen, waardoor ik soms hunker naar een beer van een vent’

Bedgeheimen: ‘Hij is meer een grappige jongen, waardoor ik soms hunker naar een beer van een vent’

Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Hij is 27 en leerkracht. Zij is 25 en maatschappelijk werker. Ze zijn anderhalf jaar samen.

Tom

Aantal vorige bedpartners: “Zeven.”

De eerste keer samen: “Was grappig, maar niet meteen supersexy of de beste seks ooit. We waren misschien een tikje te dronken om er echt werk van te maken. En de zenuwen, hè…”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar billen. Ik kan er niet van afblijven. Zelfs als we wandelen, leg ik eerder mijn hand op haar bil dan dat ik haar hand pak.”

Mijn favoriete standje: “Op z’n hondjes. Dan heb ik zicht op haar kont en ik weet dat zij ook geniet van dit standje. Het heeft iets ruigs, vind ik.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionaris en op z’n hondjes, volgens mij.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat teasen heel belangrijk is. Niet meteen op mijn doel afgaan maar rustig opbouwen, strelen, likken, bijten, en dán toeslaan.”

Ik word helemaal wild als zij: “Met het topje van haar tong langs mijn hals gaat en dan verder naar mijn oor. Rillingen van genot.”

Ik droom weleens van: “Seks op gekke plaatsen. Op een parkeerplaats, op het toilet van een café, in een pashokje… Maar Elise heeft daar niet zo veel zin in.”

Minpuntje: “Dat dus. Elise wil niet het risico lopen om betrapt te worden.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik met mijn ex heel kinky seks had. Omdat ik het niet belangrijk vind. Wat ik met Elise heb en doe, is helemaal perfect.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Lees ook:
Bedgeheimen: ‘Na die vrijpartij in haar autootje moest ik wel tien keer naar de fysiotherapeut’

Elise

Aantal vorige bedpartners: “Acht.”

De eerste keer samen: “Was niet zo’n topper. We hadden ons wat moed ingedronken omdat we wisten dat het ervan zou komen, maar dat had eerder een negatief dan een positief effect.”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Telt zijn haar ook? Tom heeft een dikke bos krullen en het is heerlijk om daar met mijn vingers doorheen te woelen.”

Mijn favoriete standje: “Ik bovenop. Ik vind het heerlijk om de touwtjes in handen te hebben, terwijl Tom me extra stimuleert met zijn vingers of een speeltje.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Onze top drie bestaat uit de missionarishouding, ik bovenop en doggystyle.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat seks ook grappig kan zijn, heel grappig zelfs. Ik ben volledig op mijn gemak bij Tom en durf meer in bed. Dat was wel anders in vorige relaties.”

Ik word helemaal wild als hij: “Begint met orale seks. Of me die ene blik geeft die verraadt dat hij zin in me heeft.”

Ik droom weleens van: “Seks met een heel grote, gespierde man. Tom is eerder een grappige jongen, wat me soms doet hunkeren naar zo’n beer. Sorry, Tom.”

Minpuntje: “Tom lost discussies graag op met seks, terwijl ik dan totaal niet in the mood ben. Dat levert dan weer extra discussie op.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Die gespierde lover best die ene vriend van Tom kan zijn. In mijn fantasie dan!”

Ik geef mijn seksleven een 8,5

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

tekst Nele Reymen