Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Het hoeft van mij allemaal niet zo acrobatisch, als het maar fijn voelt’

Bedgeheimen: ‘Het hoeft van mij allemaal niet zo acrobatisch, als het maar fijn voelt’

Bedgeheimen: ‘Het hoeft van mij allemaal niet zo acrobatisch, als het maar fijn voelt’

Elke week delen we bij Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 23 en net afgestudeerd. Hij is 29 en fysiotherapeut. Ze zijn twee jaar samen.

Annabel

Aantal vorige bedpartners: “Drie.”

De eerste keer samen: “Was na een avondje stappen. Het was niet gepland en volgens mij dachten we allebei dat het bij die ene keer zou blijven.”

We vrijen: “Eén keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Het mooiste aan hem vind ik dat alles in verhouding is, maar als ik één ding moet kiezen, zou ik zeggen: zijn buik.”

Mijn favoriete standje: “Heel standaard: missionaris. Het hoeft van mij allemaal niet zo acrobatisch, als het maar fijn voelt.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Eerst hij boven, daarna ik. Alleen maar op m’n rug liggen, vind ik niets. Het mag wel een beetje dynamisch.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Het is niet dat ik nog niet kon pijpen, maar doordat hij me vertelt wat ie lekker vindt, heb ik wel wat trucjes bijgeleerd.”

Ik word helemaal wild als hij: “Aan dirty talk doet. Ik ben van mezelf best verlegen op dat gebied, maar na twee jaar begin ik ook steeds meer los te komen!”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Hij misschien iets langer de tijd mag nemen voor het voorspel.”

Minpuntje: “We wonen niet bij elkaar in de buurt, dus we zien elkaar meestal één keer per week. Dat betekent dat we niet superveel seks hebben.”

Ik droom weleens van: “Seks op een verjaardag. Dat we er even samen tussenuit knijpen en met een pokerface terugkomen, alsof er niets is gebeurd.”

Ik geef mijn seksleven een 8

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Als we ruziemaken in het weekend, hebben we twee weken geen seks’

Wesley

Aantal vorige bedpartners: “Dertien.”

De eerste keer samen: “Was lekker, maar ook gek. We hadden allebei zoiets van: het was voor herhaling vatbaar, maar de kans is klein dat het nog eens gebeurt. Maar de week erop was het weer raak.”

We vrijen: “Eén keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft een prachtig lichaam, maar tijdens de seks kijk ik vooral naar haar gezicht – hoe zoetsappig dat ook klinkt.”

Mijn favoriete standje: “Girl on top, dat heeft gewoon iets heel opwindends.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Gewoon de standaard- standjes: missionaris, girl on top en doggy style.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat seks met gevoel veel fijner is. Ik heb veel onenightstands gehad en dat waren echt wel leuke ervaringen, maar seks is toch het lekkerst met iemand van wie je houdt.”

Ik word helemaal wild als zij: “Ondeugende dingen terugzegt als ik haar verbaal aan het uitdagen ben. Ze is de perfecte balans tussen lief en sexy.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “In het begin van onze relatie vond ik het best een raar idee dat ik niets meer met anderen kon doen, ook al vond ik haar leuk genoeg om mijn vrijgezellenbestaan op te geven.” 

Minpuntje: “Ik zou het leuk vinden als we iets meer zouden experimenteren.”

Ik droom weleens van: “Een erotisch feest. Ik ben wel nieuwsgierig naar het sfeertje.”

Ik geef mijn seksleven een 8

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Tekst: Milou Windhorst