Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Joyce heeft perfecte borsten met prachtige, roze, pronte tepeltjes’

Bedgeheimen: ‘Joyce heeft perfecte borsten met prachtige, roze, pronte tepeltjes’

Bedgeheimen: ‘Joyce heeft perfecte borsten met prachtige, roze, pronte tepeltjes’

Elke week delen we in Flair bedgeheimen. Deze week zijn Joyce en Gary aan de beurt. Zij is 27 en beeldend kunstenaar. Hij is 31 en werkt in de horeca. Ze zijn tweeënhalf jaar samen.

Gary

Aantal vorige bedpartners?: “Een stuk of dertig denk ik. Best veel.”

De eerste keer samen: “Was na sluittingstijd toen ik Joyce vroeg om nog iets met me te drinken. Ik vond haar intrigerend, zo’n kwetsbaar elfje. Een heel ander type dan ik normaal tegenkom in het uitgaansleven.”

We vrijen: “Vier keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Joyce heeft perfecte borsten met prachtige, roze, pronte tepeltjes.”

Mijn favoriete standje: “Joyce bovenop.”

Zo vrijen we het vaakst: “Doggystyle of in missionarishouding.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat het geweldig is om een emotionele connectie te hebben met je bedpartner. Voorheen ging ik vooral voor de casual seks, maar met Joyce is het nu echt heel anders.”

Ik word helemaal wild als zij: “Me met haar mond wakker maakt, als je snapt wat ik bedoel.”

Ik droom weleens van: “Seks hebben in de zon, in het openbaar. Het lijkt me heerlijk om de wind en de zon op je huid te voelen en je nergens aan te storen.”

De spannendste plek was: “In de keuken van de galerie waar Joyce haar eerste grote expositie had. Ze moest de spanning even ontladen, denk ik!”

Nee, bedankt: “Ik zie, nu ik Joyce heb, niets meer in casual seks. Ik ben echt van mijn geloof gevallen nu ik weet hoe het ook kan.”

Minpuntje: “Ik moet nu wel iets meer moeite doen om het spannend te houden.”

Ik geef mijn seksleven een 9,5

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Ik word geil als zij me aankijkt, terwijl ze me met haar mond aan het bevredigen is’

Joyce

Aantal vorige bedpartners? “Vijf.”

De eerste keer samen: “Was toen hij me vroeg om te blijven wachten na sluitingstijd in de kroeg waar hij werkt. Hij wilde graag nog een biertje met me drinken. Dat werden er wat meer dan een, en van het een kwam het ander.”

We vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn schouders. Gary is breed en mannelijk. En ook niet onbelangrijk: hij heeft zo’n prachtige lijn van zijn buik naar zijn lies. Gekmakend sexy als hij een loose fit jeans of joggingbroek aan heeft.”

Mijn favoriete standje: “Missionaris. Op die manier krijg ik het makkelijkst een orgasme. En ik vind het fijn als ik mijn geliefde in de ogen kan kijken tijdens het vrijen.”

Zo vrijen we het vaakst: “Het begint eigenlijk altijd met wat hand- en mondwerk en dan gaan we verder in missionaris of ik bovenop.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat mannen soms ook ‘gewoon’ willen knuffelen zonder direct seks te willen hebben.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mijn nek zachtjes likt en kust.”

Ik droom weleens van: “Squirten. Spuitend klaarkomen lijkt me zo’n intense ervaring. Helaas is het me nog niet gelukt.”

De spannendste plek was: “In de keuken van de galerie waar ik een expositie hield, vlak voordat de genodigden voor de opening binnen zouden komen.”

Nee, bedankt: “Alles met poep en plas. Jakkie.”

Minpuntje: “Gary is vaak zo laat thuis door zijn werk dat ik al lang lig te slapen. En ’s ochtends krijg ik hem met geen stok wakker, dus we hebben minder seks dan ik zou willen.”

Ik geef mijn seksleven een 8

Ook meedoen? Stuur een mail naar flair@dpgmedia.nl, met als onderwerp ’Bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst Vivienne Groenewoud | Beeld GettyImages