Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Tijdens de seks bepaalt hij vaak wat we doen. Misschien moet ik daar eens verandering in brengen’

Bedgeheimen: ‘Tijdens de seks bepaalt hij vaak wat we doen. Misschien moet ik daar eens verandering in brengen’

Bedgeheimen: ‘Tijdens de seks bepaalt hij vaak wat we doen. Misschien moet ik daar eens verandering in brengen’
Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 34 en dierenarts. Hij is 35 en administratief medewerker. Ze zijn twee jaar samen.

Arnout

Aantal vorige bedpartners: “Vier.”

Onze eerste keer: “Voelde vertrouwd. We kennen elkaar sinds de basisschool, maar we waren elkaar uit het oog verloren. Toen we allebei gescheiden waren, kregen we weer contact. Er was meteen magie.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar billen vind ik heel aantrekkelijk. Als ze voorbijloopt in lingerie, kijk ik haar altijd na.”

Mijn favoriete standje: “Orale seks, sowieso. Al is het ook heerlijk als ze boven op mij zit en met mijn tepels speelt of erin bijt.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Eigenlijk zit zij ook meestal bovenop. Gelukkig maar, want dat vinden we allebei super.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat alles bespreekbaar is als het op seks aankomt, en daarbuiten ook. En dat als een relatie echt goed zit, je kunt opbloeien.”

Ik word helemaal wild als zij: “Me oraal bevredigt. Of met mijn tepels speelt. Of me stoute appjes stuurt.”

Ik droom weleens van: “Ik wil graag eens naar een parenclub. Niet per se om seks te hebben, wel om te kijken en bekeken te worden.”

De spannendste plek was: “Ergens op een industrieterrein, na een feestje van haar werk. Ze zei dat ze geen ondergoed droeg, dus ik kon niet wachten tot we thuis waren.”

Nee, bedankt: “Ik sta voor veel dingen open, maar echt extreem hoeft het niet te worden. Plas- en poepseks? Nee.”

Minpuntje: “Dat van die parenclub zal er waarschijnlijk nooit van komen. Dat vind ik jammer, maar ik respecteer Sophies wens.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Lees ook
Bedgeheimen: ‘In de laatste trein naar huis kreeg hij van mij de spannendste blowjob van zijn leven’

Sophie

Aantal vorige bedpartners: “Vier.”

De eerste keer samen: “Was op de bank van mijn moeder, niet echt een romantische plek. Er was een verjaardagsfeestje bij haar thuis geweest. Iedereen sliep al, behalve wij.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn penis. Soms denk ik dat hij er een complex over heeft, maar ik heb niets te klagen. Integendeel zelfs.”

Mijn favoriete standje: “Ik bovenop, hoe maakt niet uit. Dan kan ik er wat speeltjes bij pakken, dat maakt het nog beter.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Ik boven op hem, cowgirl. Zo kan ik ook met zijn tepels spelen, die zijn erg gevoelig.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dankzij Arnout heb ik leren genieten van orale seks, iets wat ik voor die tijd niet echt deed. En de seksspeeltjes zijn er ook dankzij hem.”

Ik word helemaal wild als hij: “Naakt door het huis loopt. En als hij me blinddoekt. Vooral als hij me blinddoekt.”

Ik droom weleens van: “Seks in het openbaar. Niet om bekeken te worden, het gaat me vooral om het idee dat je betrapt kunt worden.”

De spannendste plek was: “Onderweg naar huis, na een borrel van mijn werk. Ik droeg met opzet geen lingerie en toen hij dat wist, was er geen houden meer aan.”

Nee, bedankt: “Ik weet dat Arnout graag eens naar een parenclub wil. Uit nieuwsgierigheid en voor de spanning. Ik heb er geen interesse in.”

Minpuntje: “Het initiatief om te vrijen komt meestal van Arnout, en ook tijdens de seks bepaalt hij vaak wat we doen. Misschien moet ik daar eens verandering in brengen.”

Ik geef mijn seksleven een 8,5

Ook meedoen? Stuur een mail naar flair@dpgmedia.nl, met als onderwerp ‘Bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages