Met déze bijzondere TikTok-hack blijft je pony de hele dag goed zitten Beeld Getty Images
Met déze bijzondere TikTok-hack blijft je pony de hele dag goed zittenBeeld Getty Images

Met déze bijzondere TikTok-hack blijft je pony de hele dag goed zitten

Pony’s zijn er in alle soorten en maten. Maar het stijlen ervan kan one big disaster zijn. Meiden op TikTok delen nu een interessante (en toch ook vrij bijzondere) tip om je pony perfect te laten zitten.

Let’s see!

De pony

De pony is al in vele variaties langsgekomen: lang, kort, meer omhoog en opzij. Wie wel eens een pony heeft gehad (of heeft) zal ook wel weten dat het een ramp kan zijn om deze te stylen. Hoe je het ook wendt of keert; hij blijft nooit zitten zoals je wilt.

Je kunt in de weer met mousse, een föhnborstel of haarrollers, maar helaas is dit vaak verspilde moeite en waait je pony op het moment dat je de deur uitloopt alsnog alle kanten op.

Dé oplossing

Als je deze hair struggle herkent heb je geluk (of niet), want op TikTok delen meerdere influencers een tip om je pony (letterlijk én figuurlijk) door weer en wind goed op z’n plek te houden.

Niet allerlei hairtools, maar lijm (ja, echt!) blijkt volgens hen de oplossing. Maar wacht even voordat je de secondelijm pakt: het gaat namelijk om wimperlijm. Op TikTok laten meiden zien hoe ze sommige plukken van hun pony vastplakken aan hun voorhoofd.

De reacties onder de TikToks zijn wisselend. De één vindt het een geweldige uitvinding, terwijl de ander het bizar vindt. Wie weet werkt de hack wel voor jou? Pas alleen op voor lijmresten in je haar én houd een beetje rekening met de tere huid op je voorhoofd.

Bron: TikTok

Fabienne KamphuisGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden