Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Zien: het sport- en eetschema van drie Fit Girls

Zien: het sport- en eetschema van drie Fit Girls

Zien: het sport- en eetschema van drie Fit Girls

Tegenwoordig, en helemaal nu het zomer is, zijn we allemaal spontaan veranderd in fit girls die een koolhydraatarm dieet volgen en extra aandacht besteden aan de eiwitten die we innemen. Maar goed, op al dat groenvoer raak je op een gegeven moment uitgekeken en ook de inspiratie voor nieuwe gezonde recepten lijkt soms ver te zoeken. Don’t worry! Dit gebeurt ons allemaal wel eens. Om jullie gezonde leven wat makkelijker te maken, hebben wij drie sport- en eetschema’s van onze Fit Girls Anna, Roos en (sport)model Elze-Mieke opgesteld. Besef wel dat de sport- en voedingsschema’s die voor hen werken, niet perse jouw succesformule hoeven te zijn.

#1 Fit Girl Anna

Fit Girl Anna begon anderhalf jaar met haar fit journey. Inmiddels is zij 20 kg lichter en drie kledingmaten kleiner. Hoe is zij op dit punt gekomen? Ze is er gewoon vol voor gegaan. Ze moest zweten en afzien voor iets wat ze graag wilde zijn: een vrouw die lekker in haar vel zit. Ze is een betere versie van zichzelf geworden. Niet alleen qua uiterlijk, maar ze doet dingen die ze voorheen nooit zou doen.

#2 (sport)model Elze-Mieke

Elze-Mieke is (sport)model, healthy food lover en sportaddict! Voor haar werk reist ze heel veel en dat maakt haar healthy lifestyle soms wat lastiger, maar ze probeert dit wel zo goed mogelijk vol te houden. Sporten en gezond eten is voor haar een way of life. Daarom deelt ze graag haar sport- en eetschema zodat jullie Fit Girls een kijkje in haar leven kunnen nemen!

#3 Fit Girl Roos

Roos is tijdens haar studiejaren geleidelijk aan ongeveer 10 kilo aangekomen, door alle gezellige etentjes en feestjes met vrienden. Sporten deed ze af en toe. “Soms ging ik een tijdje naar de sportschool, deed ik Zumba of ging ik hardlopen met vrienden, maar vooral in de winter zat ik liever de hele avond op de bank films te kijken. Het liefst met ijs of een zak Doritos!” aldus Roos. Toen ze begon met werken als arts, besloot ze dat het tijd was voor verandering. Drie jaar en 15 kg later is ze gelukkiger dan ooit. Check hieronder hoe een weekje uit Roos haar sport- en eetschema eruit ziet.