Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > What we like: 3x de leukste drive-throughs

What we like: 3x de leukste drive-throughs

What we like: 3x de leukste drive-throughs
De restaurants zijn door de lockdown nog steeds gesloten, maar dat mag de pret niet drukken. Er is namelijk een alternatief! Er zijn in de tussentijd heel wat drive-throughs geopend. Hoe slim! We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. 

Voor de burgers

Een van deze leuke drive-throughs is Brothers. Brothers in Bunnik is eigenlijk een uitgaanslocatie, maar vanwege de huidige situatie omgetoverd tot burgerparadijs. Ze serveren er burgers (ook vega!) van Meneer Smakers, en als die je niet overhalen om een bezoekje aan de drive-thru te brengen, doen de livemuziek en lichtshow dat wel. Aanrader: de loaded fries (bijvoorbeeld met kaassaus, avocado of pulled chicken).

brothers.nl

Ridders en jonkvrouwen

Bij Ribhouse Robin Hood kun je met de auto terug de tijd in. Het terrein is namelijk omgebouwd in middeleeuwse sferen en zelfs het menu is hierop aangepast. Bestel ‘Mildred de keukenmeid’ (biefstukjes met kruidenboter) of ‘Gaspard de koperslager’ (zalmmoot met mosselen en garnalen) voor een heerlijk middeleeuws diner.

robinhoodribhouse.nl

Lees ook
What we like: Nationale Week Zonder Vlees: 3x een vegetarisch feestje

American dream

Een van de andere leuke drive throughs is Drive-thru Roadhouse in Arnhem is te herkennen aan de Amerikaanse, gele schoolbussen die op het terrein van het grillrestaurant staan. Door de neon signs en Amerikaanse politieauto’s lijkt het net alsof je een roadtrip maakt door de Verenigde Staten. Smul van de typisch Amerikaanse hoofdgerechten en sluit af met de pancakes of een heerlijke milkshake.

roadhouse.sitedish.shop

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: GettyImages