Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > TikTok komt met een nieuwe trend: espresso mengen met jus d’orange

TikTok komt met een nieuwe trend: espresso mengen met jus d’orange

TikTok komt met een nieuwe trend: espresso mengen met jus d’orange

TikTok heeft weer een gekke trend voor ons in petto. Het schijnt namelijk een hit te zijn om je espresso te mengen met je jus d’orange. Wij kunnen ons niet voorstellen dat dit écht lekker is, maar een aantal TikTokgebruikers zijn fan van het mixdrankje.

Mixdrankje

In onderstaande video van TikTokker @chloebluffcakes is te zien hoe ze het mixdrankje probeert. Ze staat er niet om te springen en vergelijkt het in eerste instantie met het drinken van sinaasappelsap na het poetsen van je tanden. Ieuw!

Na het proeven van de espresso gemengd met sinaasappelsap geeft ze toe dat het ‘niet slecht’ smaakt. Ze is positief verrast en geeft aan weinig koffie te proeven. Dit is dus een tip voor mensen die wat cafeïne nodig hebben, maar niet dol zijn op de smaak van espresso.

De tekst gaat verder onder de post.

@chloebluffcakes #stitch @bundaddy espresso IN orange juice 😅 #espressoandorangejuice #coffee ♬ Heartwarming weakness system “3 minutes cooking song”(941517) – ラフティープロダクション

Lees ook
TikTok-ster belandt in ziekenhuis na het verkopen van scheten in potjes

Reacties

Uit de reacties blijkt dat sommige volgers ook enthousiast zijn over het gemengde drankje. Enkele Starbucks-medewerkers verklappen dat zij soms cold brewkoffie mixen met limonade en dat dat verrassend lekker smaakt.

Een volger doet een gok hoe het gekke drankje is ontstaan en schrijft: “Ik gok dat het een vermoeide moeder was die melk in haar koffie wilde doen, maar tegelijkertijd sap aan het pakken was voor haar kind.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: TikTok | Beeld: Getty Images