Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Voordelig afslanken met SanaSlank!

Voordelig afslanken met SanaSlank!

Voordelig afslanken met SanaSlank!

De winter is voor veel mensen een lastige periodem waarin het ineens een stuk moeilijker is om je slanke lijn vast te houden. Overal zijn verleidingen. Tel daarbij op dat je een stuk minder beweegt en extra kilo’s zijn een feit. De oplossing? SanaSlank! Afslanken met SanaSlank is lekker, gemakkelijk en geeft een snel zichtbaar resultaat. 

SanaSlank het eiwitdieet

Bij SanaSlank draait alles om het eten van veel eiwitten en het vermijden van koolhydraten en vetten. Op het moment dat je geen koolhydraten meer hebt om te verbranden, is je lichaam in ketose. Vanaf dat moment gaat je lijf je vetreserves aanspreken om energie te verkrijgen. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om gewicht te verliezen!

Hoe het werkt?

Het eiwitdieet van SanaSlank is opgebouwd uit vier blokken. In Blok 1 eet je vier eiwitmaaltijden per dag met twee SanaSlank tussendoortjes en daarnaast veel verse groenten. Ben je twee derde van het aantal kilo’s dat je wilt verliezen kwijtgeraakt, dan stap je over naar Blok 2 tot je op je streefgewicht bent. In blok twee eet je drie eiwitmaaltijden met twee SanaSlank tussendoortjes en mag je ’s avonds alweer een lekker stukje mager vlees of vis met daarnaast veel verse groenten. In Blok 3 ga je weer opbouwen en laat je het lichaam wennen aan meer koolhydraten. In Blok 4 leer je hoe een gezond eetpatroon eruitziet en krijg je tips hoe je het bereikte streefgewicht kunt behouden.

Weekpakket

Om het opstarten met SanaSlank zo eenvoudig mogelijk te maken zijn er diverse weekpakketten verkrijgbaar. In een weekpakket zitten diverse eiwitrijke en koolhydraatarme producten, voldoende voor een hele week. Met behulp van de weekpakketten kun je kennismaken met alle smaken die er verkrijgbaar zijn en doordat je veel variatie hebt, is het gelijk goed vol te houden. In het weekpakket zitten zakjes die je moet aanlengen met water, zo ontstaan er smakelijke soepjes, shakes, koude en warme dranken, omeletten, pannenkoeken. In de box zitten ook heerlijke kant en klare repen, wafels en koekjes. De smaken zijn verrassend lekker! Dol op chocolade, nootjes, pasta en cake? SanaSlank biedt het allemaal, er is een zeer ruime keuze uit maar liefst 250 eiwitrijke en koolhydraatarme producten!

De producten bevatten allemaal veel eiwitten waardoor ze een groot gevoel van verzadiging geven, hierdoor heb je geen honger tijdens het SanaSlankdieet. Naast het gebruik van eiwitproducten worden de maaltijden aangevuld met veel verse groenten en kruiden, mager vlees, vis en voedingssupplementen.

Goed resultaat!

De goede resultaten werken enorm motiverend! Niet alleen gaat je gewicht op de weegschaal omlaag, ook zul je merken dat je buikomvang zal afnemen. Al gauw zul je merken dat je kleding losser gaat zitten of te groot wordt. Wil jij lekker in je vel zitten zonder overtollige kilo’s? Je kunt het alleen doen, maar je kan het ook doen met dieetcoaches in ruim 180 SanaSlank vestigingen in Nederland. Je wordt dan geadviseerd, gestimuleerd en gemotiveerd en je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat dit de laatste keer is dat je een dieet hoeft te volgen!