Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Thuis uit eten: bij deze heerlijke restaurants kun je bestellen

Thuis uit eten: bij deze heerlijke restaurants kun je bestellen

Thuis uit eten: bij deze heerlijke restaurants kun je bestellen

De horeca heeft het zwaar te verduren, daarom is het belangrijk dat we blijven denken in oplossingen. Gelukkig kun je bij veel restaurants nu thuis bestellen. Zo steun je de horeca én ervaar je toch nog een beetje dat ‘lekker luxe uit eten’ gevoel.

Ciao bella!

Haal Italië in huis met de heerlijke gerechten van restaurant Vito in Alkmaar. Hier bestel je de lekkerste pizza’s, pasta’s en risotto’s. Zelfs in een driegangendiner kun je thuis je tanden zetten. Top het geheel af met een goede Italiaanse wijn van hun afhaalkaart.

restaurant-vito.nl

Gezelligheid to go

Op de Oude Markt in Enschede vind je het gezellige restaurant Paddy’s. Neem een beetje van die gezelligheid mee naar huis als je een kipsaté of burger komt halen. Tapas hebben ze ook: je kunt zelf verschillende hapjes kiezen of gaan voor een menu. Sommige gerechtjes komen met een gebruiksaanwijzing: thuis maak je ze af.

paddys.nl

Thuis eten

Normaal gesproken ga je óók naar Jaq voor de fijne sfeer, nu moet je het doen met de gerechten op de afhaalkaart van dit Rotterdamse restaurant. Maar dat is geen straf, want wat dacht je van een teriyaki bowl, beef burger of kophaasbiefstuk om mee te nemen? Steek je gewoon thuis de kaarsjes aan.

restaurantjaq.nl

Lees ook: Hotspots: 3x lekker voor op je homemade borrelplank

What we like komt uit VIVA-2020-46. Dit nummer ligt t/m 17 november in de winkel of kun je hier online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Foto: iStock
Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.