Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Hotspots: 3x de lekkerste pizza’s van Nederland

Hotspots: 3x de lekkerste pizza’s van Nederland

Hotspots: 3x de lekkerste pizza’s van Nederland

Voor een lekkere pizza hoef je echt niet per se naar Italië te vliegen. Ook Nederland zit vol met (Italiaanse) restaurants waar je kunt genieten van de heerlijkste pizza’s. Dit zijn 3x de lekkerste pizza’s van Nederland!

Italië in Limburg

In deze oude verbouwde Limburgse boerderij (in Sint Geertruid) waan je je in Italië. Chef-koks Maurits van Weerdhuizen en Berry Eijkenboom bereiden met verse ingrediënten niet te versmaden pizza’s. Tip: ga voor de pizza van de chef met kaas, kip van topslager Jan Pinckaers, spekjes, uienringen, sla en paprikamayonaise.


lappetito.nl

Pizza di mamma

Met hun heerlijke houtovenpizza’s is Pazzi een begrip in Amsterdam. Met uitsluitend uit Italië geïmporteerde ingrediënten (buffelmozzarella, Siciliaanse trostomaatjes, truffelsaus) en gemaakt met geheime recepten van hun Italiaanse moeders, geniet je hier van de echte Italiaanse keuken.
Nu ook geopend aan het bruisende Van Coothplein in Breda.


pazzi.nl

Zonder poespas

De marmeren tafels, een meterslange bar en hoge ramen maken van Burrata in Den Haag een restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Verwacht hier pizza’s zoals ze die in Rome maken: flinterdun en gekmakend crunchy. Niet te veel poespas, verse ingrediënten en heel betaalbaar.


pizzaburrata.nl

What we like komt uit VIVA-2020-31. Dit nummer ligt t/m 4 augustus in de winkel of kun je hier online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.