Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > De lekkerste koffie van de lekkerste heren

De lekkerste koffie van de lekkerste heren

De lekkerste koffie van de lekkerste heren

Wat gaat er boven een verse, heerlijk geurende kop koffie in de ochtend? Weinig. Met behulp van bijvoorbeeld cupjes en pads kunnen we best een lekker bakkie brouwen, maar het haalt het natuurlijk niet bij een vers gemalen bonenkoffie die je koopt bij de plaatselijke baristabar.

Zo’n kop is toch altijd nét even wat smakelijker dan het kopje zwarte goud dat je in je eigen keuken zet. Rest bij ons de vraag: waarom nemen we eigenlijk genoegen met koffie uit cups of pads als het nóg veel lekkerder kan? Koffiekenners weten dat een goede espressomachine dé oplossing is – maar zo’n ding kost toch al gauw een rib uit je lijf.

De állerbeste bonen

Gelukkig zijn daar De Heren van de Koffie die ons verlossing komen brengen. Zij stelden zich een tijdje terug de vraag: wat kunnen we doen om consumenten op een betaalbare manier ook thuis lekkere koffie te kunnen laten drinken? Bij De Heren krijg je al vanaf € 29,95 per maand een abonnement op de meest verse en lekkere bonenkoffie die je je kunt wensen. Daarvoor krijg je niet alleen elke maand 750 gram topkoffie waarmee je zo’n 100 koppen kunt zetten, maar ook een mooie, volautomatische JURA espressomachine op je aanrecht.

De duurzame, verse en ambachtelijke koffie is verkrijgbaar in zes varianten en ook uit de JURA-machines heb je keuze uit een breed assortiment. En nog beter nieuws: na 24 maanden is de machine helemaal van jou.

Klinkt goed, toch? Heb jij wel zin om thuis de meest verse en goddelijke koffie te zetten? Hier vind je meer info en kun je een abonnement afsluiten!

Wie zijn de Heren van de Koffie?
Paul van der Kolk. Koffiegek. Werkte een tijd voor de grootste brander van Nederland. Het echte vak werd hem bijgebracht bij een van de beste roasters van Nederland en de passie die hij daar proefde liet hem nooit meer los…
Jan Wouterse. Koffiebaas. Leidt nu al een aantal jaren succesvol een koffiebranderij die aan de beste horeca en espressobars topbonen levert. Daarvoor werkzaam bij diverse multinationals.
Johannes de Jong. Koffieaddict. Vond het na een leven in de wijn tijd worden om zijn neus ook eens in koffie te steken.