Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Capri-Sun voor kinderen? Probeer dan eens de Capri-Suncocktail

Capri-Sun voor kinderen? Probeer dan eens de Capri-Suncocktail

Capri-Sun voor kinderen? Probeer dan eens de Capri-Suncocktail

Dronk je vroeger als kind veel Capri-Sun? Of zijn de pakjes nu niet aan te slepen voor je eigen kids? Op TikTok gaat er een volwassen versie van dit drankje rond, namelijk de Capri-Suncocktail. Dat klinkt al goed toch!?

Capri-Suncocktail

Het fijne aan deze cocktail is dat er niet één variant is. De smaken zijn namelijk eindeloos te variëren. Voor ieder wat wils dus. De basis voor elke cocktail is – hoe kan het ook anders – Capri-Sun. Kies jouw favoriet, bijvoorbeeld orange, tropical of blackcurrant. Vervolgens mix je die basis met een alcohol naar keuze.

Wat voorbeeldjes van TikTok: blackcurrant Capri-Sun met Malibu, blackcurrant met PeachTree of blackcurrant met wodka. De tropical Capri-Sun schijnt lekker te zijn met strawberry Sourz en wodka.

Lees ook
Deze frosé is heerlijk voor de warme zomerdagen én super makkelijk om zelf te maken

Makkelijk meenemen

Naast de verschillende cocktails is er ook op TikTok te zien hoe je deze zomerdrank gemakkelijk meeneemt. Hiervoor moet je de verpakking van de Capri-Sun een beetje openknippen. Een beetje frisdrank wordt weggegooid, zodat er alcohol bij past.

Nadat je jouw favo alcoholische drank erbij hebt gegoten, pak je een stijltang. Voorzichtig kun je de verpakking hiermee dichtsmelten. Als je hierna de verpakking een aantal uurtjes in de diepvries legt, heb je een lekkere koude cocktail. Bekijk deze fijne lifehack hieronder.

@davidandliv Getting ready for this heatwave at weekend like…. #foryoupage #caprisun #cocktail #alcoholmarkers ♬ Black Magic – Jonasu

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: Beautify | Beeld: Still YouTube