Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Paaseieren zoeken voor gevorderden: Albert Heijn heeft chocoladepaaseitjes met camouflagekleuren

Paaseieren zoeken voor gevorderden: Albert Heijn heeft chocoladepaaseitjes met camouflagekleuren

Paaseieren zoeken voor gevorderden: Albert Heijn heeft chocoladepaaseitjes met camouflagekleuren

Alsof het nog niet lastig genoeg is voor je kids om alle paaseieren te vinden (geef eerlijk toe: hoe vaak vond je maanden later nog een verdwaald paasei?), heeft Albert Heijn iets nieuws in het assortiment. Namelijk chocoladepaaseitjes met camouflagekleuren. Hoe verzinnen ze het? 

Creatief bedacht

Op de website van de Appie zijn de nieuwe paaseieren te zien. Voor 2,99 euro heb je een zakje vol camouflage-eieren in de smaak melk. Van groen met een soort graspatroon en groen met madeliefjes tot bruin met een soort tegeltjespatroon. We moeten het de AH nageven: het is wel creatief bedacht!

Lees ook
Rennen naar de Action: schattige tuinbeeldjes met onesies aan (dit moet je zien om te begrijpen)

Chocolade paaseitjes

Naast deze camouflagepaaseieren heeft de Ap allerlei ander lekkers voor Pasen in het assortiment. Zo hebben ze een mega-ei van witte chocolade met koek- en framboossmaakstukjes, yummie. Ook met de gewone chocoladepaaseitjes laten ze het niet bij puur, melk en wit. Daarnaast hebben ze onder andere praliné crunch, karamel zeezout, banoffee en carrot cake. Lekker bezig Albert Heijn, wij zijn fan!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Albert Heijn | Beeld: Albert Heijn